Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ugor
Vreme napisal/-a:Če bomo pravočasno doli, bomo tako kot lani ponovno navijali v Čikatu :laola
Postavlja se samo vprašanje ali bomo navijali v bundah ali kopalkah :roll:

Navijali boste v kratkih hlačah in majici s kratkimi rokavi ter s fotoaparatom. :lol: (tako kot lani) :clap:
Uporabniški avatar
 ugor
ZdravkoC napisal/-a:Če bi vedel, da imam s kom skupen prevoz, bi morda šel na 21. Kdo bi vedel ... :lol:

Z mano greš lahko 25.4., vračam pa se 2.5. :shock: :-- :lol:
Uporabniški avatar
 bor©
amar nat napisal/-a:Živjo,
ima kdo namen it letos na polmaraton na Lošinj? Jaz, če bo zdravje, ja. :D

Jutri zvečer šibam dol. Ker sem staknil poškodbo, ne bom mogel tekmovat, bom pa zaradi tega turistično tekel (upaaaam), malo snemal in naredil kratko reportažo Lošinjskega polmaratona. Tako, da le vkup TF banda, da vas posnamem. Lahko me bo prepoznati v TF kapi in majici. Se vidimo. Juheeeeeeej :laola

Rajko, ti pa pir nastavi pri tvoji počitniški hišici, da ne bomo žejni :wink:

In seveda :TF) je ZAKON in :pivo:
Uporabniški avatar
 Vreme
bor© napisal/-a:Lahko me bo prepoznati v TF kapi in majici.

Pozabil si dodati in kamero na glavi :--

bor© napisal/-a:Rajko, ti pa pir nastavi pri tvoji počitniški hišici, da ne bomo žejni :wink:

In seveda :TF) je ZAKON in :pivo:

Glede na to, da policaji napovedujejo stavko na meji, močno dvomim, da bomo tam pravočasno. Tisti pa greste dol tečt, pa le glejte,da boste pravočasno na štartu tega prečudovitega teka.
Uporabniški avatar
 Vreme
RoKo napisal/-a:Meja je prazna..........

Res je, ni bilo nobenega problema :clap:

Kljub vsemu nismo prišli pravočasno :evil: . Smo obstali v koloni malo pred Malim Lošinjem. Zaradi zapore ceste, seveda zaradi teka. :lol: Smo vsaj enkrat občutili kako je biti na drugi strani. Nam ni bilo hudega :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA