prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a:Pa Tuareg je prnesel doma zvarjenga stauta, smo ga čist premraženi v skor zmrznjenem avtu na Kongresnem trgu ob pol dveh zjutraj pil. Matr je bil dobr.

No, upam, da bomo imeli ta "home made stout" priloznost degustirati tudi ostali clani TF-ja.
(injuries free drinks rules! :) )
lptini
Uporabniški avatar
 pegaz
ales napisal/-a:Čeprav te neizmerno občudujem, ko prihajaš kot gledalka(kolesarka, rolerka, spodbujevalka, fotografinja, ...) na tekmovanja. Saj veš, sam bi se v primeru poškodbe zabubil, pozabil na tek, ...

Lepo povedano, Aleš!

Barb, včasih močna volja pomeni, da se namesto vztrajanja v nemogoči situaciji malo umakneš nazaj in oviro obideš. Tebi in vsem poškodovanim, ki trenutno malo tekaško počivate, a ste vseeno aktivni in niste vrgli puške v koruzo, vsaka čast! Vi ste nam za vzgled!

Zate, Barb, pa vsi komaj čakamo, da snameš koleščke in se nam pridružiš!

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Hmeljarji in Toti skoz' trčkarajo... Brdo pa žalostno in samo.... SOBOTA :?: :wink:

Drgač jo'm pa n'k'šno goro mahnu...... :idea:
 Roberto
Halo ljudje!

A je že kdo teku okol Brda ko je padla noč......au kva sem se čudno izrazil. Nisem še probal samo ko je noč je verjetno kar temno tam v gozdu .Si ne bi rad kakšnega kolka izpahnil.

LP
Roberto
Uporabniški avatar
 jcerni
S čelno svetilko bi se lahko teklo tudi ponoči. Samo vse okoli tebe je temno in nikoli ne veš, kdo lahko skoči pred tebe. Pa tudi pod noge se ne vidi tako kot podnevi. Zato je možnost poškodb večja.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
JCerni dokler skoči kaka srnica pred tabo pol je še vse v redu :lol: 8) .Samo takrat nastane problem, ko se mogoče lahko pojavi kak podivjani divji prase pred teboj :lol: :o takrat pa :shock: :D en tak interval da sploh ne rabiš lučke s seboj ker se vse okoli tebe bliska in svetlika pod petami in nad glavo.

Ja stvar ni nič kaj prijetna če tečeš po razritem terenu in je pri tem še izredno trda tema.Tako, da so pogoji za kak zvin ala ti vera idealni.
Najbolj lep tek ponoči seveda je takrat kadar je polna luna in povrhu še polno snega naokoli.Je tako svetlo da je res fantastično za pogledat.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Živio! :wink:

Dejmo se raje zmen't za podnevi. Recimo, kakšno soboto ali nedeljo. :D :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja Vlajko v tem tem podprem, sedaj ko še ni tekem se lahko domenimo za kako soboto ali nedeljo, ko bo še dan.
Seveda sem navedel kakšen imam filing, ko me ujame noč na teku.
Sem pa velikokrat začel tečti zvečer, tako da mi ta stvar ni čisto nič tuja.
Seveda se pišemo in slišimo, pa se lepo domenimo za tek.
Če si bom lepo razporedil čas potem ne bo frke.
ČAO!
 Roberto
Hvala za odgovore. Je kar tako kot sem si sam predstavljal.
Drugač sem pa danes v nedeljo ob 8.00 šibnu okol Brda.Je bilo kar super popolnoma jasno jutro -7 stopinj. Me ni prav nič zeblo. Ljudi pa okrog 8.30 že kar precej.
Kdaj pa drugače največ tečete? Bolj popoldan??? Imam ponavad frko. Ah, 3 otroci pa služba pa še kaj.
Rad bi pa enkrat z vami teku...smo se verjetno že vidli..pa pozdravli tudi samo kaj ko vas ne poznam. Upam da mi kdaj rata!!
Pa čau bau. :lol: :lol:
Roberto
Uporabniški avatar
 ales
S tinijem sva odtekla en super krog okoli Brda. Danes še sama, čeprav se že javljajo prve, ki bi šle zraven... Sva vabila Lojzeta, pa se nama je pridružil le pri Benediku, kjer smo obnovili B vitaminski manjko. Za takle zimski termin je bil čas mal pod 44 minut čist spodoben. Sonček pa od mostička tak, da kr težko tečeš... Ja nč, intenzivirat bo treba trening, Malta je že čist blizu!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja mislim klele se pa bo treba kmal priklopit na treningu.Ker očitno postaja teren okoli Brda kar presneto vroč.Torej se bo kmalu proga popolnoma stopila.Če pa naredimo en Fotrov tek okoli Brda pol bo pa samo še izparevalo :lol: :lol: :lol: pod podplati.
Aleš, daj povej ali je kje okoli poskakovala kaka srnica.Sam če je da je niste splašil :oops: :oops: :wink: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Zdravo "ejga" rođaci! :wink: :wink:
Tudi jaz bi se vam kakšno soboto ali nedeljo z veseljem (pomladi, ko bo dan daljši in ne bom ponoči prihajal iz "šihta" pa tudi bolj pogosto) pridružil okoli Brda. Obenem vabim tudi vas, da obiščete "moje trkačke poligone", če koga zanimajo, of course .
Zato predlagam, da to rubriko ponovno oživimo, saj je že LojzeP v enem od svojih postov jasno nakazal, da zelo pogreša Brunarico.
Uporabniški avatar
 Matevz
Danes ob 15.30 štartam prvi krog in čez cca 50 min drugega.
A gre kdo zraven Tempo je lahko karkoli med 45 in 52 min
Uporabniški avatar
 Barb
Matevz napisal/-a: Tempo je lahko karkoli med 45 in 52 min

joj,kje so časi.......... :roll: , a ne Bor..ko sva midva tole začela :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Matevž, danes žal ne - saj veš, me moje sodelavke potrebujejo tudi popoldne. Jutri, v četrtek, če slučajno ne pobeli sneg tudi Gorenjske, pa bom ob 16.00 tm pri gozdnem vhodu za golf za en krog.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA