Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Fejst luštna tekma, res prou fajn je blo :D Ločani dons ste se ornk potrudil (pa tud nagajivi kmet :lol:) in glede na to, da je bila to prva tekma, je kakšna malenkost ali pomankljivost več kot opravičljiva. Tko, da kapo dol organizatorjem :cast:
Drugače pa veliko pozitivne energije, veliko smeha, heca, vzpodbude in tistega pravega kolegialnega vzdušja med ljudmi tekači :wink: Spoznal kar nekaj novih ljudi (nicki iz TF so zdaj dobili obraze in osebnost), srečal še ljudi iz osnovnošolskih in gimnazijskih let in bil priča osebnemu dosežku kolega (bravo Poldy :clap:). Traso sem zdaj spoznal še v nezasneženi preobleki in moram reči, da je po snegu navzdol letelo bolj :lol: Tudi sam naredil 1 km več, vendar zaradi lastne takratne zamišljenosti :oops: Od Osolnika naprej se je začelo spet oglašati levo koleno, na zadnjem vzponu na Andreja, me je še zagrabil krč. Ma sm stisnil zobe in odtekel to čudovito traso še 1x. In ni dvoma, da jo bom spet :arrow: se vidimo naslednje leto sigurno. Bo treba na cajtu kj narest (1:45 zmagovalca mi pa še zdj ne gre v glavo, noro res). Kogar ne bo, pomen, da je snedu besedo :wink:
Dexi ti si res en fejst dec, maca ti pa ena fejst očarljiva mladenka 8) V vajini družbi sem danes užival na max. Tako, da ponovitev pod nujno, upam, da se vidimo še ob kaki drugi priložnosti.
Čestitam pa prav vsem, ki ste danes zgrizli tole najnaj traso :clap: Vsi smo danes najnaj :laola

p.s. maca, dons pust Nutello pr mir :lol:
Na srečo se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha, tako, da se je moja jeza zaradi pomanjkljivih oznak že polegla in lahko pišem v mirnejšem tonu.
Zamisel in trasa polmaratona sta zares pohvale vredna, saj pri nas nekaj takega zelo manjka. Naj naštejem nekaj pohval in graje odganizatorja z mojega zornega kota.
+ Start in cilj na istem mestu, tako, da ni bilo potrebne logistike s prtljago - prihranek organizatorja.
+ Trasa teka je po stranskih cestah in gozdnih poteh - ni bilo potrebe zapore cest - tudi tu je organizator brez stroškov.
+ Medalje, majice - le kdo si jih sploh želi. Tisti, ki tečemo že nekaj let imamo te navlake že preveč - organizatorjev čisti zaslužek.
+-Tudi zelenjavno juhico je marsikdo opustil, razen, če ni prišel od daleč.
- Že omenjeni trakci. Na nekaterih mestih jih je bilo preveč, na nekaj ključnih mestih pa so manjkali. Mislim, da so bili vsaj v petih različnih barvah. Ste si kdaj ogledali Papeževo tekmo na Grinto? Zopet prihranek?
-Nisem še videl tekme, kjer obstajata samo dve kategoriji tekmovalcev. Torej - 0 stroškov za žlahtne kovine.
-Marsikomu bi na cilju ustrezal topel čaj - saj vendar ni tako drag.
-Tudi oznake oddaljenosti do cilja bi bile za nepoznavalce proge zelo dobrodošle. Vsaj na vsake 3 kilometre.
-Močno me zanima (okrogla) kalkulacija štartnine, s tem, da naj bi flomaster in gel daroval sponzor.
Če že ni kategorij, bi bila pri rezultatih dobrodošla letnica rojstva, tako da organizatorja prosim, da jo doda k rezultatom, da vidim, kam sodim.
V upanju, da se za drugo leto upošteva vsaj nekaj mojih (nasvetov-želja), z veseljem spet pridem na tekmo.
Pa brez zamere. Knavs Anton št.75
Na kratko - bilo je lepo, ravno prav kratko in položno :wink:, okrepčevalnice lepo nastavljene, trakov niti nisem pretirano gledala, je bil vedno kdo pred mano, sicer pa prijetno vzdušje pred, med in po...

Naj živi Najnaj21 in naj se obdrži :D .

@(Maca, Misho, Dexi)očitno sem nekaj zamudila :wink: .

Lp
Jaz sem se imel super, ni bilo pretežko, ravno prav. Izgubil se nisem, sem pa videl eno večjo skupino, ki se je priplazila iz neke grape (najbrž je prvi zabluzil, vsi ostali pa za njim). Na spustu z Osolnika je kmet s traktorjem šibal 15cm od NajNaj smerokaza, upam, da ga ni podrl. Okrepčevalnice so bile super - saj ne, da bi jih človek res rabil, ampak za kratek počitek so bile zelo zaželjene. Mi je pa skoraj čeljust odpadla, ko sem videl čas prvouvrščenih. Wow!

Tri fotke: https://www.icloud.com/photostream/#A45Uzl7V3TchZ
Se pridružujem vsem tistim, ki jih veseli, da je tudi pri nas prišlo do organizacije daljšega trail teka.

Upam, da se bo prijelo tudi drugje in se bo še kdo opogumil z organizacijo. Navsezadnje je Slovenija prepredena s tereni za take vrste teka. Poleg tega je trail tek lažje organizirati kot cestni tek, saj ni toliko težav z zaporami. So pa seveda kakšne druge. Eno recimo (težave z označevanje prog) so nekateri izkusil že na prvem teku.

Dokaz, da se tega res manjka, je tudi zamenjski "Kokos trail" (Bazovica), kjer je bilo lani ob prvi izvedbi čez 300 tekačev, letos pa ob slabem vremenu že čez 400. S precejšnjo udeležbo slovencev.

In nenazadnje udi udeležba cca.150 tekačev na tako težki progi, kot je najnaj21, pove svoje. Če bi bila drugo leto na voljo recimo še 10km trasa, jih bo pa še več.
Čestitke organizatorju, ker si jih glede na prebrano tudi zasluži! Vsekakor Slovenija potrebuje takšne tekme. Verjamem, da bo drugo leto še bolje saj je organizator nekdo, ki ve kaj je potrebno, da bi tako tudi bilo!
Sicer pa čestitam tudi Sebi za zmago in ostalim, ki ste se borili za čimboljši čas :clap:
Poldy76 napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:Evo pa še malo bolj izčrpno s tega najnaj21 teka 8)

http://www.ivandraksler.si/2013/04/2-x-naj.html

Dexi:

Pri meni še nekaj fotk iz štarta (s tabo)...

http://poldy76.wordpress.com/2013/04/20/najnaj21/

Po koncu tekme pa nekako ni prišlo na pamet (sploh en vem zakaj :), da bi naredil še kako fotko....

Tnx bom dodal :clap:
hoja napisal/-a:Na kratko - bilo je lepo, ravno prav kratko in položno :wink:, okrepčevalnice lepo nastavljene, trakov niti nisem pretirano gledala, je bil vedno kdo pred mano, sicer pa prijetno vzdušje pred, med in po...

Naj živi Najnaj21 in naj se obdrži :D .

@(Maca, Misho, Dexi)očitno sem nekaj zamudila :wink: .

Lp

Ja to pa si res ja 8) . Plus, da se se zdaj ne poznama pa glede na to da pol svojga casa prezivim blizu tebe ko sem na sihtu :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA