Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Čudovita trasa :clap: , ravno prav gor in dol, pravšnje temperature, dobra družba - test za 4 občine je uspel :juhuhu: . Težav z orientacijo nisem imela, vedno je bil kdo v vidnem polju, pa tudi trakce sem uspešno sledila, razglasitev rezultatov hitra, obara okusna.
Drugo leto spet.
LP, Daša
super lep tek :!:
ene parkrat sem prav zavriskal med potjo, ker je bilo tako lepo.
pripomb nad organizacijo in izvedbo nimam. me pač ne zanima kateri sem v kategoriji :D oznake so bile lepo postavljene, tisti gozdar je pa samo poživil dogajanje v gozdu 8)
glavno da smo imeli lep izlet po Škofjeloškem hribovju :!:

v najboljšem primeru sem računal na čas tri ure, pa sem bil boljši za kar nekaj minut.
še bolj me pa veseli, da sem prišel v cilj še kar dovolj spočit. pravilen tempo sem izbral.
po ravninah pač en tisti standardni trening tempo, v klance sem mal kolena pogrizel. spusti mi pa že od nekdaj niso pisani na kožo, "na kolena in kolke" :)
Pridemo, še pridemo, drugo leto še našo za rokco okol peljem :!:
V svojih letih sem bil dvakrat na Svetem Andreju, in to letos v enem mesecu :oops:
Hvala organizatorjem za organizacijo čudovitega teka in sotekmovalcem za dobro vzdušje.

Proga je bila zelo lepa, okrepčevalnic dovolj in na dobrih lokacijah. Z označbam nisem imel težav, saj je skoraj celo pot tekel nekdo pred mano, v primerih, ko sem ostal sam, pa je bilo potrebno malo več pozornosti in je šlo. Skoki čez podrto drevo, čez potok,čez sveže požagane kmetove veje...zakon!

Drugo leto se sigurno zopet vidimo.
Pa vas je nekdo izrinil z zadnjega mesta. Vrli Štajerci so s tekme na Naravske ledine poslali tekače domov brez uvrstitve.
Danes sem zašpilil še enega: http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... og-17.html
Ker sem bil solo, sem si celo vzel čas za brunarico na Osolniku, pa za fotke...in je naneslo debele tri ure in pol bruto. Ampak je bilo lepo... :D
:juhuhu: :juhuhu:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA