Oled proge uspel, večina nas odtekla dva kroga in če nebo dežja bo proga v solidnem stanju. Kaj češ kros je kros teren je temu primeren...se vidmo v soboto...
Me veseli, da je uspelo. Žal se mi včeraj časovno ni izšlo, drugače bi vas že našla
Obžalujem, ker me letos ne bo na krosu. Grem proti toplejšim krajem. Upam,da boste imeli na dan tekme tako lepo vreme, kot je bilo lani. Drugače pa ta kros vsem priporočam, ker je proga lepa, ravno ta prave dolžine in vzdušje vedno enkratno LpE
vencelj napisal/-a:Žal se mi letos kaže delovni dan...
LP
Danes šele sem dojel, da je jutri poleg sobote tudi praznični dan...pa to nič ne spremeni zgoraj zapisanega: delovni dan... Lep dan, lahke in hitre noge in
Čestitke vsem udeležencem, pa tudi organizatorjem, ki so največje priznanje prejeli v številčni udeležbi. Še moj skromen prispevek v obliki foto utrinkov....
Čestitke vsem tekačicam in tekačem, še posebej pohvala pa gre Torkovim tekačem, katerih jih bo / nas bo počasi več kot pa Papežkov Trud je bil poplačan, makaronflajš je bil fajn, izžrebane nagrade prav tako, priznanj je blo precej, mene so pa kot zdaj ugotavljam, pri rezultatih oz. kategoriji celo pomlajšali za par let in mi dali priznanje...tako da upam da ne bom naslednje leto slučajno že pri veteranih
Hvala vsem tekačem za številno udeležbo, ter udličnih uvrstitev članov torkovih tekaških druženj in vsa pohvala ekipi ŠKD MEKINJE da je tekma uspela....hvala donatorjem...hvala županu KAMNIKA in vsem navijačem....se vidmo nasledje leto....