Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

He, he, na vabilca odgovarjam... Ga bom dala na javno :D . Me je samo firbec matral, če deluje.
PS Danes sem se pa res odločila, da je zadnji cajt, da grem v lov za novim fotkičem. To ni za nikamor :cry: .
Imeli smo se super. Trasa težka. Sem spoznal kaj je to pravi gorski tek (prvi odsek teka) in kaj so pravi spusti. Danes so stegenjske in ritne mišice "slabe" tako da pride v poštev samo iztek in malo razteznih vaj :D :lol: :lol: .
Tek super organiziran (pohvala organizatorju). Proga označena skoraj da brezhibno (edino proti "križovcu" sem se malo ustrašil, da sem zgrešil, ker je bilo potrebno teči do vrha (sem mislil, da se prej kje odcepi).
Vsem čestitke za pretečeno (prhojeno :lol: :lol: - prvič sem na teku tudi hodil :oops: :oops: ) progo.
Drugo leto pa verjetno spet, odvisno od planov in tekov na tisti dan ampak ta ima kar visoko "oceno" pri meni.
Moj čas teka, pomoje nič posebnega, za kakšnega boljšega gorskega tekača (ali tekača gor - dol).
Upam, da se tek "prime" in da privabijo še več tekačev, ki "ljubijo" naravo in tako vrsto tekov.
Naj pa povem, da je na Pristavi resnično lepo in da otroci tam res uživajo. Vredno obiska, tudi če ni teka!!
Kulinarika gor pa itak TOP :drink :drink
Loni hvala za fotke. Sem si eno sposodil za na FB.
Tale tek je pa vsako leto težji :) Letos ga je dobro popestril prvi vzpon ki je že kar malo mejil na vertikalo :lol: in potem dolg spust po razmočenem terenu. Moje noge si od tega šoka potem niso več opomogle in proti Križevcem je šlo bolj na easy. No sicer pa važno je sodelovati :--
Se vidimo drugo leto spet.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA