Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ZdravkoC napisal/-a:Prijave so pa samo na startu, ali obstaja predprijava?
Od lanskega leta dalje pa ob prijavi (15€) poveste, kaj ste!
Npr: Jože Novak "pohodnik" oz Jože Novak " tekmovalec"
Tako ob prijavi dobite številko in oznako "P" oz. "T"

Računam tudi letos narediti dolgi trening in zagotovo se ne bom infiltriral med pohodnike, saj jaz sem Jože Novak tekmovalec :lol:

Razčistimo z oznakami oz. kaj boste.
Kdo je lahko TEKMOVALEC oz kdo nosi oznako T.
Tekmovalec je lahko vsak, ki pride na tekmo in plača štartnino.

Kdo je lahko POHODNIK oz kdno lahko nosi oznako P?
V kategorijo "pohodnika" se lahko prijavi LE tekmovalec, ki je v sezoni 2012 naredil minmalno 100 pohodov k cerkvici Sv. Primoža in je osvojil palico.

:laola
Čez 14 dni bo že po dirki :D kratko poročilo dogodkov na pobočju Svetega Primoža :clap: se že dogaja dekleta in fantje trenirajo, tako da zaradi pritiska lahko višinska znaša letos kak meter manj kot prejšnja leta :-- v sredo je bilo zelo živo med 19 in 24 uro, pa ne zaradi treningov ampak zato, ker smo sredini pohodi, tako se imenuje naša druščina imeli žurko za Mojčinih 40 let :D služba drugi dan je bila sicer malo zaspana, ampak večer je bil nepozaben :laola še teden treninga potem pa teden malo bolj na izi po pa v petek ob 17- i uri gasa za 24 ur :clap:

Lep pozdrav Andrej
Kakšno kaj obljubljate vreme?
Bo treba plastične gate oblečt :lol:
Danes smo imeli še tekmo na stadionu, jutri+1 sem pa že tam.
Uživam ob misli na mokro poscano noč v enkratni družbi.
Zdržimo še par ur do starta :wink:
Zdravko :D vreme bo 100 % :-- sam sonce ne vemo na keri strani oblakov bo :drink bo pa več zalivanja na vseh področjih :D

Lep pozdrav iz zaenkrat še z zvezdami obsijanega Kamnika :driver: sem se pravkar vrnil s hriba, tam je še vse po starem :argue: nobenega parlamentarnega nesoglasja :wink: en sam ljubi mir je gor :?: kaj bo pa čez 2dni :?:

LP Andrej
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA