Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

TONEK
Tek je bil dober, rezultat tudi (?!?!), kilometrske oznake vidne, majčka lepa, makaroni iz drugega lonca odlični, reed bulovke prijazne, sonce pa se je posebno v drugem delu kar malce preveč trudilo. Takratka trasa je bila baje bližje enajstim kilometrom , kot desetim, pa nič zato, bo drugo leto lažje napadat rezultat.
Mislim, da malce heca ne škodi. Jutri pa v Kranj.
prvic sem tekel ta maraton komenda in lahk recem da je proga razgibana ,ni glih za rekorde je pa dobra popotnica za radence :D
organizatorji so bli super pasta cudovita prav tako pijaca edino to da tudi tukaj se fotograf ni najbolje odnesel :( kakor sem videl je slikal slikal in samo na enem fotkicu sem se nasel
rekel bi
organizatorji velik plus
fotografu pa minus ali pa nabavite drugega fotografa
upam da nisem edini ki tko mislim
no naslednje leto se vidimo in upam da bo kaj vec slik
pa srecno :)
 koki
v komendo mi še ni ratalo prit. zgleda zanimiv. drugače pa ima dobro traso zastavljeno tudi tale novi martaton, 1. konjiški mali maraton, ki bo 29.9.2013
http://www.konjiskimaraton.si/sl-si/km2 ... a21km.aspx
na spletu imajo že sedaj veliko fotografij tekaških skupin in atletske šole, tako da če se ga udeležiš, boš verjeno na njihovi strani lahko najdu tut kako svojo sliko.
mi gremo letos probat tole. majo za predprijavo darilne pakete in majčko za normalno ceno.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA