prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 runner
Samo-prilagodljivi tekaski copat.

Res da niso prvi, ki so dali not chip in procesor.

Vec informacij dobite tukaj

vas zanima cena? :)
Uporabniški avatar
 runner
Ah še neki ... predstavljam se kako preko bluetootha imam povezavo s svojimi pametnimi copati in komuniciram s procesorjem. Že razmišljam kako bi upgrade-al firmware in kako naj napišem skripto, ki bi mi avtomatski potegnila logfile in vse prikazala grafično...

21 century here I come! (...hir aj go - Manifico PRESS)

:-)))
Uporabniški avatar
 Fotr
runner napisal/-a:Ah še neki ... predstavljam se kako preko bluetootha imam povezavo s svojimi pametnimi copati in komuniciram s procesorjem. Že razmišljam kako bi upgrade-al firmware in kako naj napišem skripto, ki bi mi avtomatski potegnila logfile in vse prikazala grafično...

To smo na Forumu že vnaprej napovedali. :evil: :shock: Glej tole temo in njene poste: :shock:
Pameten copat
Uporabniški avatar
 runner
Ate napisal/-a:To smo na Forumu že vnaprej napovedali...

vem Fotr ni se mi dalo iskati ta post ...

No sedaj so v prodaji ... $250 in jih imas.
Potem samo se downloadas "svetovni rekord na 100m" in pritisnes enter.

:-))
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Runeru moj, a kaj bodo dejali oni viceprvaki koji bodo ostali brez vseh rekordov, če obujemo pametne copate.
Dijo mijo, a si zamisliš pametne copate, ki bi jih obule ženske in bi ti takole legalno v copate vnesel litl programček in bi jo imel na daljincu :twisted: :twisted: :twisted: in če bi bila kaka lepa vomen tedaj bi lahko skupaj korake štele brez copatov, ki jih bi imela obute na nogah.
Kuda če danes tehnika vse da pride.
Sedaj morajo samo še narediti obleko, ko boš istegnil roke bo obleka samodejno padla nate kot ulita bo :lol: :lol: .
Si zamišljaš športni copati pri katerih samo iztegneš nogo in se copati sami nataknejo, zavežejo in te postavijo pokonci in letiš ko raketa :o :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: .Ma kaj hoces sem bral Aladinovo svetilko in se nisem v rieleti svitu.
Okej vse lepo in prav si napisal runeru naš :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 runner
Zanima me kdo bo prvi od TFovcev, ki jih bo kupil.
Jaz sem itak napaljen na raznorazne gizmote ampak me ta ne vlece.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA