Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Miroslav
dexi27 napisal/-a:
bruny napisal/-a:Lepa tura, hitra in čestitke... :clap: . Lani, konec novembra je bil vzpon od Žeraka do Koserjeve bajte slabo prehoden zaradi veliko padlih dreves in če zadev še niso odstranili je bila odločitev :wink: kar prava. Je pa potka med planinskim domom na Donački gori in Sv. Donatom po mojem mnenju ena lepših v širšem področju Donačke gore...Lp

Ja res je tisti prehod super, le da je bil danes mal spolzek :lol: , še zdaj mam mravljince v rokah od kopriv.

Celoten krog bom oddelal enkrat v kratkem, ko bo vreme mal bolj prijazno pa ne iz nočne :wink:

Enkrat bi šel s tabo, ko bova oba imela čas. Ker Donačka je zakon!
:juhuhu:
Uporabniški avatar
 Radolca
zdravo,
danes sem odtekel jutranji krog, še bolje napisano pentljo ali vozel, ker sem dvakrat prekrižal prejšnjo pot, približno dva kilometra pretekel po isti trasi :shock:

pretekel sem 15 kilometrov, kakšen je bil pa tempo pa ne vem :?: od doma sem odšel 20 ali 15 minut pred uro, tam nekje na enajstem ali dvanajstem kilometru je cerkveni zvon na Rodinah bil trikrat, se pravi bilo je 15 do ure, v četrto nadstropje sem pa, potem ko sem se razgibal in pretegnil, prišel 10 minut čez uro :laola
Uporabniški avatar
 dexi27
Miroslav napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:
bruny napisal/-a:Lepa tura, hitra in čestitke... :clap: . Lani, konec novembra je bil vzpon od Žeraka do Koserjeve bajte slabo prehoden zaradi veliko padlih dreves in če zadev še niso odstranili je bila odločitev :wink: kar prava. Je pa potka med planinskim domom na Donački gori in Sv. Donatom po mojem mnenju ena lepših v širšem področju Donačke gore...Lp

Ja res je tisti prehod super, le da je bil danes mal spolzek :lol: , še zdaj mam mravljince v rokah od kopriv.

Celoten krog bom oddelal enkrat v kratkem, ko bo vreme mal bolj prijazno pa ne iz nočne :wink:

Enkrat bi šel s tabo, ko bova oba imela čas. Ker Donačka je zakon!
:juhuhu:

Ja lahk se zmenma za celi krog, do 25. maja sem doma pol pa me 5 tednov ne bo 8)
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA