Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, sem danes spet malo migala :oops: . Častno polžje tam lepo zadaj, pa vendar se je našlo nekaj nasmeha na licu :D :clap: . Kako bi bilo drugače, če ti sredi poti igra harmonika :lol: , pa sonček te boža in spodbuja. Še gori doli mi nekako ni bilo odveč, se pozna tekanje po K-Rožniku :-- . Družba odlična, za dušo še 2 km pred tekmo, da ni bilo premalo :D . No, superge so pa po teku romale v koš, nekam preveč vetrovno je že prstkom v njih :-- :lol: .
Imejte se lepo med prazniki in pridno migajte :laola

Slika
Uporabniški avatar
 lenči
Uf, uf, nazadnje me je tako opralo na teku po PSTju...včeraj res pošteno deževnih dobrih 12 km, da sem ulaufala nove superge pred tekom trojk. Sem se čisto sama, samcata prebijala med dežnimi kapljami, tu in tam obdana s čudnimi pogledi iz avtomobilov :lol: :-- , no, tudi jaz sem pošteno pogledala motorista, pardon, kandidata za motorista na uri vožnje :clap: . Sicer pa vreme je, jutri se grem spet slinit po Rožniku
Imejte se :laola
Uporabniški avatar
 lenči
No, jutri me bo pa spet pralo :--( :-- :lol: . Pa saj za polžke je to naravno okolje :-- . Na srečo ne bo premrzlo, tako da bom lahko zdržala tistih 29 km slinjenja okoli Ljubljane :lol: :oops: . Pa imejte se lepo in uživajte, kjerkoli že boste :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Pa sem jih....ta dolge trojke namreč :D :-- . No, saj malo sem že spoznavala blatni dol po Golovcu, samo tole danes je bilo pa na kubik :twisted: . Kot sredi zime po ledu, te je kar nazaj vleklo v klančke....kljub hoji :oops: . Na srečo, ni prehudo deževalo, zadnja 2 km je bilo pa čisti užitek teč bos :D :wink: . Je stric policaj vprašal, če je tako bolje, pa sem rekla, da so neprecenljivi občutki :lol: . Ko te pa malo pred ciljem pričakajo tekaški prijatelji in odtečejo zadnje metre za spodbudo s tabo je pa sploh neprecenljivo :heart . Moja sotekačica je bila tudi zelo potrpežljiva z mano in je res vztrajala ves čas z mano :heart :clap: .
Tako, sedaj pa malo počivam, jutri peljem samo Indya na sprehod :oops: :D
Imejte se in uživajte :laola
Uporabniški avatar
 lenči
No, pa še fotka kronikov :oops: :--
Priponke
931187_10151610150696248_80255807_n.jpg
931187_10151610150696248_80255807_n.jpg (64.38 KiB) Pogledano 6397 krat
Uporabniški avatar
 pajo
Tale tek mene mika. Samo kaj ko moja tekača nekaj obljubite potem pa po LJ maratonu mrkneta v dremež zimski. Nočem pa samo zaradi tega z nekom drugim.
Uporabniški avatar
 Asparagus
pajo napisal/-a:Tale tek mene mika. Samo kaj ko moja tekača nekaj obljubite potem pa po LJ maratonu mrkneta v dremež zimski. Nočem pa samo zaradi tega z nekom drugim.

Po mojem si ne upata s tabo, ker si zadnje čase preveč našpičen, po tvoji kilometrini sodeč :D .

Jaz sem imela včeraj nakupovalni maraton, tudi od tega si zmatran :( , sotekmovalcev je bilo ogromno (po mojem več kot na PST).

Zjutraj se tudi nisem spravila na tek, zdaj moram kuhat kosilo :| , ampak popoldne pa obvezno, tud če padajo ušpičene prekle.

Prijavljena sem na Nočno desetko in ponovno nosim uro - za malo večjo samodisciplino :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Evo, bosonoga polžka v zadnjem kilometru uživa na polno :clap:
Priponke
255484_504320509622450_1463874640_n.jpg
255484_504320509622450_1463874640_n.jpg (137.81 KiB) Pogledano 6266 krat
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Tale tek mene mika. Samo kaj ko moja tekača nekaj obljubite potem pa po LJ maratonu mrkneta v dremež zimski. Nočem pa samo zaradi tega z nekom drugim.

Hja, torej boš ostal na ta kratki :-- :D
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:

Bom figo mačkino, da veš! :--
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Bom figo mačkino, da veš! :--

Pajo, čestitke, sedaj pa drugo leto mirno na ta dolge (itak so krajše kot PST :-- ) . Pa oprosti za danes in imej me še naprej v mislih.
Uporabniški avatar
 lenči
Ker mi ni uspelo iti na tek s Pajotom, sem potem doma pobrala Indya in sva odtekla 6 bosih kilometrov...oba :wink: . Masaža zastonj, tekačev obilo, je bilo treba malo poklepetati. Hm, kot da ne bi v soboto tekla ta dolge trojke. Pa sem res že utrjena :wink: .
Imejte se lepo in uživajte, vreme je idealno za tekanje naokoli :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, ja, saj še migam :-- ...bolj po malem, a vendar. Danes 6 km tako za dušco, pa da ne pozabim tekat :wink: . Sem se lenobe pisanja pri vas nalezla :lol: :-- , se bom popravila, obljubim :wink:
Imejte se lepo in uživajte, kmalu prihajajo dopustniški dnevi in bo sploh luštno :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Tale Gozdni tek v Mislinji danes je bil lep, a naporen. Smo pa le malo migali :wink: . Da še tule malo poročam, četudi smo zaradi vročega vremena malček leni za pisanje :lol: .
  • 1
  • 343
  • 344
  • 345
  • 346
  • 347
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA