Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

spela* napisal/-a:Z... A da se ne bi zaradi tega kaj žrla, PST* je le PST! :clap: )

*PST - Pot spominov in tovarištva, danes le Pot, a v zavesti Ljubljančanov bo vedno PST :)

Ampak zanimivo, da ko sem se pogovarjal na koncu s fantom ki je delal na kontrolni točki in omenim, da je kolega lani pretekel PST vec kot 100-krat, me vprasa :"Kaj pa je to PST?" :-)
Po štiriletnem obdobju dolgih trojk sem se letos odločil za kratke trojke in po večletnem "gužvanju" na zadnjem delu trase in poslušanju neokusnih komentarjev ob prehitevanju počasnejših trojk iz kratke različice, sem znova občutil tisti pravi užitek na tem res prekrasnem teku.

Bravo vsem za pretečeno traso!

Se vidimo drugo leto :laola :laola
jupiiiiii.....uspelo mi je :laola

večkrat že odtekla ta kratke trojke....in vsako leto je bilo v cilju v glavi in besedah isto:"drugo leto pa res na ta dooooolgeeee".....no,letos sem po dolgem pregovarjanju le zbrala pogum in si rekla:grem,"KAR BO,PA BO!"...takšno je bilo tudi ime trojke :D :D ...in ni mi žal :wink:
bilo je prelepo..vse...vzdušje,poroga,še dežek in blat me ni motil....uživala sem od starta do cilja in se veselila kot majhen otrok :? ...priznam,v cilju sem bila kar mal važna :lol: :lol:
hvala vsem navijačem...hvala za slikce...čestitke vsem :clap: ...drugo leto ponovimo vajo :wink: ...Pozdravček :D
Ojla...pa smo odtekli še ene "ta dolge" trojke okrog LJ! :wink:
Trio K-Rožnik je svoje delo opravil več kot odlično,
zato se lahko samo zahvalim mojima soborcema včeraj, Sukarju in Francu! :clap:
Vzdušje super, kljub malo slabšemu vremenu, umazani kot pujsi ampak vseeno v cilju ni manjkalo smeha in dobre volje...in to je point vsega showa haha :laola

Drugače pa čestitke vsem, pa ni važno a ste tekli, se sprehajali, čofotali na PST-ju,...lušten vas je bilo srečat in komaj čakam, da bo spet kakšna podobna "veselica" kje v bližini. :lol:

See yaaaaa 8)

p.s.
Na juriš, na juriš,... :wink:
Prvič sem se udeležila daljše razdalje. Proga mi je bila všeč v drugi polovici, prva se mi je zaradi ravnine preveč vlekla. Drugače sem se imela super, blato in vreme me nista motila. :)
Zdravo.Prvič smo se udeležili tek trojk na 12,5km, moja malenkost Marko, Igor Kofler in Klemen Zupanc.
tekma je potekala v odličnem vzdušju. Trasa je odlično speljana ker mi sama ravnina ne ugajata najbolj. Proga pa zanimiva tudi zato ker je bila razmočena, sploh pa na spustu iz Golovca. Vreme.... odlično ravno pravšnja temperatura, da ni bilo ne prevroče in ne prevmrzlo. Skratka odlične razmere.Čavo.Še nekaj bi prosil, če ima kdo kaj slik naj mi jih prosim pošlje. Hvala.
Špela* je paisala vse, kar je bilo za napisat.
Dodati skoraj ni nič, no, morda le kakšno blatno dopolnitev, opazko. :clap:
Toliko smo govorili o blatu od Urha gor, da sem pričakovala vse kaj hujšega, pa ni primerjave z letošnjimi 12 ur Šmarne Gore :-- , tam šele je bilo blata za izvoz. In kjer sem imela dober trening tudi na Kališče, je po blatu letelo kar samo :laola .
V klance pa, no ja, tam sem pa malo šparala telešček, kaj čmo, če pa ne-hoče v klance tečt :oops:
Naša trojka je imela krasno ime, TF z nasmehom :mrgreen: . Ne samo z nasmehom, s smehom, petjem, klepetom, zafrkavanjem, slikanjem, pacanjem po hrbtih (ane Špela), opravljanjem, diskutiranjem (nič političnega), na koncu sezuvanjem in divjanjem v cilj.
Špela, upam, da so nogice že ok, da žuljček ne moti preveč :--( , Miro pa-da si hitro prišel do suhih superg.
Obema hvala za krasno družbo, meni je bilo fino. Tek je minil kot bi rekel keks.
Še šla.
Hvala tudi za vse fotke. :clap:
Jaz pa bi se rad na tem mestu zahvalil vsem prostovoljcem, ki so kljub slabšemu vremenu vztrajali in nas stregli po celotni trasi, brez slabe volje! :laola
Lp
Miro
Pozdrav!

8) Ob vsem povedanem lahko dodam le to, da je MojcaZ uspešno pripeljala svojo trojko v cilj v predvidenem času. :) Na tem mestu se ji iskreno zahvaljujem za ves izkazan trud in voljo pri tem početju. ;) Seveda moram tudi priznat, da sem bil drugo leto zapored najšibkejši člen :roll: in sem premagal Raziskovalca, ki je ves čas priprav bajal, da bo on bremza. Letošnji boljši čas nakazuje ustrezno smer mojih priprav, le obseg po potrebno povečat. :P
Ustrezni sklepi in zaveze so bile sprejete že na mini analizi ob čaju. :) Bolj podroben načrt pa je bil narejen med analizo na Baščaršiji. :)
Hvala vama MojcaZ in Razy za družbo in spodbudo. :)

Lp, oranzni slon
Začeli z enim poškodovanim, končali smo s tremi. Zgrešili smo ime ekipe, naslednje leto bomo "BOLNIŠNICA OKOLI MESTA". Kljub vsem težavam o odstopu ni bilo govora. Upam da se vse uredi do 25. maja, Radenci ni so tako pomembni.
Verjetno sem se spotaknil na zadnji korenini cca 3,5 km do cilja, zabolela me je stegenska mišica na nogi na katero sem se refleksno lovil. Videl se vse zvezde, komaj sem pridrsal do cilja. Ni znakov kakšnega natrganja, bil je zelooo boleč krč.
Dva iz trojke sva se ustavila v šotoru reševalcev, tretji bi se tudi lahko, pa je bil preveč sramežljiv. :D

Škoda... do nezgode nam je šlo odlično. Vrnemo se v 2014.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA