Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ouka81
proga super dokaj zahtevna, lep tek, super družba, vreme nam je tudi bilo naklonjeno,mislim da okoli 50-60 tekmovalcev. Organizatorji so pa po vsem odpovedali, s časi so se tako izgubili, da niso morali niti medalj podeliti in smo vsi odšli domov praznih rok, seveda smo na njih že čakali slabe 3 ure nakar so obupali, kar je žalostno enkrat na leto je ta tek in bi se morali bolj potruditi, ampak se zgodi-kaj češ. Boljše bi bilo, da bi namesto brisače (zelo zelo male)in nekaj papirjev z koroškimi turističnimi točkami( v nemškem jeziku),dali naslednjič majico po kakšno čokoladico.
Seveda pa najvažneje je bolj je strmo bolj uživamo!!! :laola
ouka81 napisal/-a:proga super dokaj zahtevna, lep tek, super družba, vreme nam je tudi bilo naklonjeno,mislim da okoli 50-60 tekmovalcev. Organizatorji so pa po vsem odpovedali, s časi so se tako izgubili, da niso morali niti medalj podeliti in smo vsi odšli domov praznih rok, seveda smo na njih že čakali slabe 3 ure nakar so obupali, kar je žalostno enkrat na leto je ta tek in bi se morali bolj potruditi, ampak se zgodi-kaj češ. Boljše bi bilo, da bi namesto brisače (zelo zelo male)in nekaj papirjev z koroškimi turističnimi točkami( v nemškem jeziku),dali naslednjič majico po kakšno čokoladico.
Seveda pa najvažneje je bolj je strmo bolj uživamo!!! :laola

:) :clap:
Po sedmih letih sem se teka letos ponovno udeležil. Odlično vreme - ravno pravo za tek. Še dobro da smo med prvim obupali nad objavo rezultatov... Recimo da nekako zanemarim občutek da tekma ne poteka v Avstriji ampak v naših krajih pod Uršlo, da je dolžina proge napačno izmerjena, da so kilometrske oznake postavljeno po s toleranco +-500m, je povsem nesprejemljivo, da so časomerilci tako ekstremno nesposobni. Tako kot leta 2006, verjetno tudi v letu 2013 rezultatov bo nikjer na spletu. Morda je čas za nekaj dobre volje in verjetno je organizatorju iskreno žal... so bili pa otroci na svežem gorskem zraku.

https://www.polarpersonaltrainer.com/shared/exercise.ftl?shareTag=d35e1e857d6e8f548d56348e72a50077
Janez, v analizi prireditve smo pripombe kot jih navajaš in še nekatere druge naslovili na organizatorja. Organizator teka na Naravske Ledine mi je zvečer posredoval rezultate današnjega teka... Najdejo se tukaj. Imeli so težave z opremo in se za to opravičujejo in bodo poskrbeli, da bodo dobitniki medalj te tudi dobili (na naslednjih tekih Štajersko Koroškega pokala). Sem iz radovednosti pobrskal in našel na arhivu Slovenija teče rezultate teka leta 2006.

Očitno je v nekaterih vidikih 13. gorski tek na Naravske ledine v letu 2013 izpadel v stilu slabe 13tice in je poleg plusov, ki smo jih lahko udeleženci današnje prireditve opazili, bilo tudi nekaj minusov. Mislim, da je to prvič, da sem kje doživel, da pričakovanih rezultatov in podelitve na prireditvi ni bilo, čeprav se ne tako redko najdejo teki, ki imajo manjše ali večje težave z rezultati. Če pa v grobem primerjam organiziranost tekov, na katerih sem bil v Sloveniji in tistimi v Avstriji pa je občutek, da so teki v Sloveniji na višjem nivoju in temu primerno tekači nekako pričakujemo, da bo vedno tako.

V TD ŠIK (Tekaško društvo Štajerske in Koroške) smo sicer organizatorjem tekov predstavili možnost, ki bi zagotavljala višji nivo tudi pri rezultatih tekov, vendar pa potrebnega večinskega konsenza ni bilo in meritve ostajajo v domeni posameznega organizatorja teka in njegovih organizacijskih, finančnih in kadrovskih zmožnosti. Ostaja pa želja in vizija, da se tudi ta del uredi tako, da bomo zadovoljni kot smo npr. na Muti - naslednji tek ŠiK pokala 26.5.2013 in na nekaterih drugih tekih, ki jih lahko z vidika meritev časa in rezultatov na dosedanjih tekih damo za zgled.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA