Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 jegart
Danes smo odtekli Selniški tek ,in to po dežju in razmočenemu terenu.Pa še to dasem staknil eno poškodbu kar je me oviralo pri teku .Upam da ne bo kaj hujšega .
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem se udeležil tekme PREŽIHOVINA - NARAVSKE LEDINE. Tekma je štela za Š.K.P. in A. K.P. Dolžina proge 8,3km, dosežen čas 47´46˝. Glede uvrstitve pa ne vem, ker niso uspeli napravit rezultatov.
Uporabniški avatar
 jegart
Jaz tudi sem mtekel na Ledine ,in to po včerajšnji teški tekmi danes pa doživel čisto blamažo ..Rezultati čakali tri ure in spet nič,razglasitve ni bilo prvič v moji 10 letni karieri se je to zgodilo .Polovca moški so postale ženske in obratno .
 gior
17,7 km; 5:51 min/km.
Rad bi dodal, da me je ta tek čisto potegnil vase. Nameraval sem se samo malo ukvarjati z neko aktivnostjo, da premostim mrzle dni, ko ne kolesarim. Sedaj pa mi je skoraj bolj zanimiv kot kolesarjenje, tako da sem letos pretekel čez 500 km in samo 1x kolesaril.
 mdebelak
gior napisal/-a:17,7 km; 5:51 min/km.
Rad bi dodal, da me je ta tek čisto potegnil vase. Nameraval sem se samo malo ukvarjati z neko aktivnostjo, da premostim mrzle dni, ko ne kolesarim. Sedaj pa mi je skoraj bolj zanimiv kot kolesarjenje, tako da sem letos pretekel čez 500 km in samo 1x kolesaril.

samo počasi da nebo kake poškodbe
storZ napisal/-a:Danes 7,5 km fartleka, obenem pa zadnji dan treninga pred Radenci. Skupno pa 887 pretečenih km od januarja dalje.

42 ali 21 v Radencih? Jaz grem 21, imam pa 855km letos ;)
Srečno v glavnem!

lp
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA