- 28 Apr 2013, 14:17
Huh, tole je bilo kar pošteno gori doli, vendar po lepi gozdni potki. Mi tam zadaj nismo imeli gužve, redarji so nas lepo usmerjali, da se ne bi izgubili
. Ob prihodu iz gozda nas je lepo pričakala postojanka z vodo, da smo se okrepčali pred nadaljevanjem, saj je potem šlo samo še po sončku. Čez viseči most nam je ritem dajala živa glasba harmonike (hja, tole je bilo res za lovljenje frekvence mostu
). Potem pa še samo proti cilju po makadamski potki ob Savinji. V cilju pa nato živa muzika, papica tudi za "čudnojedce", pivo si si tudi lahko privoščil. Malo sem testirala superge, saj sem danes vrgla ene v smeti, ker so bile že hudo "zračne"
. Prav luštno je bilo na zaključku, smo se martinčkali na sončku (le bazen še ni deloval
). Merjenje časa, hitra objava rezultatov (tudi popravki so bili hitro), luštno vzdušje...če bo prihodnje leto, bo treba spet priti. Sicer sem pred tekmo naredila še 2 km, da se je nekaj več nabralo, tako da lahko rečem, da je to bil že tretji uspešno izveden in pripravljen tek z ŠKP
.