Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Pohvala in zahvala vsem, ki smo se 24h borili na pobočju sv.Primoža, ker smo to res počeli v dobrem vzdušju in medsebojni podpori ob slehernem srečanju :clap: :clap: :clap: Vreme nam tokrat res ni bilo naklonjeno. Kar 2/3 časa je deževalo in verjamem, da prav zaradi tega marsikoga zjutraj nismo več videli. Saj smo vedeli, da napoved obeta deževno soboto, a ko si izpostavljen mokroti toliko časa se začne v glavi (utrujeni in neprespani) dogajati...... Kako gre naprej, pa tisti, ki se takšne ultra teke in dogodke gremo, približno vemo.
Po popoldanski nevihti in pred napovedanim sobotnim deževjem se nas je na štartu zbralo cca.90. pohodnikov in tekmovalcev. Lepo je videti tiste, ki jih vidiš le enkrat na leto :D Prišla sta tudi Katja in Andrej-Cicko. Tako je bila tekaška ekipa Energe v polni sestavi. Pri pripravi na Biel jima bo tole ponočevanje verjetno prišlo kar prav :wink:
Iz štarta se je izstrelila Mojca Flerin ter potegnila še nekaj fantov za seboj :lol: Z lansko zmagovalko in rekorderko (19) med ženskami sva prišla na vrh za Cimermanom in Slaparjem ter pred Skalar Simonom, PetromM in Markejem (Prot)…….in veselo druženje se je začelo. Vpisovanje pri vratarnici ter čaj, voda, prestice, arašidi in vpisovanje v bifeju pri Perotu. Vmes cca.400vm in 3,7km.
Ekipa, ki pomaga in sodeluje pri organizaciji je res krasna in vredna vseh pohval. Fantje, HVALA :cast: Tudi Makalu je »razprostrl« svoje kamere(i) vzdolž steze. Medtem, ko je bil on še nekje globoko pod vrhom je kamera že beležila kako prihajamo po podpis! Neverjetno 8) :idea: )) Mirakul.
Tempo od začetka je bil definitivno prehud in za nekatere sem dvomil, da bodo vztrajali prav dolgo. Ali so prišli samo malo potrenirat in potem domov spat oz. so se zakalkulirali glede svoje zdržljivosti? Tako se je okroh 24h na čelo postavil Markej pred menoj, Cimermanom, Alpnerjem (Cicman)…..Skalar je popustil, Slapar pa kmalu zaključil. Ko se je nekje okrog 2h zjutraj vsul dež in proti 6.uri sem vedel le to, da je Marko nekje 15-20.min. pred menoj ter imam nekaj prednosti pred Cimermanom in Cicmanom. Stalno sva se srečevala tudi s PetromM, in ko srečuješ Petra tako pogosto potem veš, da ne spi :mrgreen: To dejstvo odganja spanec v naslednjo noč :D Namreč, videl sem ga že, ko je po nekaj ducat kilometrih spil kavo in bil nato močnejši kot na samem štartu! Kaj je počel pa ZdravkoC je nazorno zabeležila kamera :juhuhu: Večna energija!
Ob 7h sem se šel totalno premočen tudi sam prvič preoblečt. Ko sem se nekoliko segrel v suhih oblačilih, sem se medtem, ko je dež nabijal po strehi avta tudi začel spraševati (čas je medtem tekel še hitreje).Dvom…glava….neprespana noč….tumoren dan…..10-15.vztrajnežev, ki se skrivamo pod kapami, kapucami, dežniki……celo gosta megla proti vrhu in en sam dež! Mislm, ej? Ne me basat! Zakaj že? Pokličem domov. Mogoče dobim dober namig, ki bi pomagal mojim črnim mislim. Tanja pravi, da postelja sploh ni topla, vse je razmetano, posoda je za pomiti in perilo za obesit, ter da naj bom kjer sem, da itak prihaja pogledat kako se imamo!!! Lepa reč :? Vzamem dežnik in se grem turista. Prvič v lajfu z marelo na Primoža! Svaka ti čast, Matej. Duboko si zagazio :D Tako naredim en vzpon. Pri drugem me že spremlja Tanja. Pri tretjem uletita še prjatla (sta prišla kao mal pogledat kako sem) in odložim dežnik ter se pripravim za boj do konca! Mislim, da ima vsak svojo krizo in njemu lastno pot iz nje. O ostalem bom razmišljal še v prihodnjih dneh. Noge nimajo nič pri tem. So pošteno delale do konca.
Markej je staknil poškodbo in nejevoljen zaključeval, Cimerman (Izy) me je prehitel, Alpner se je bližal, PeterM je popustil in tudi počasi želel končati, a je bil še nekoliko neodločen. Tako smo zavrteli še nekaj krogov v katerih je Izy prehitel Markeja s katerim sem se izenačil, a s slabšim časom. Če se ne motim je bil naslednji Alpner Igor s 16.vzponi, ki letos ni bil pripravljen braniti lanske zmage (21).
In dekleta? O, ja! O tem bi spet lahko spisal esej. En sam navdihujoč presežek in strašna volja, vztrajnost, nepopustljivost, odločnost……..Ženske, dekleta in mlade dame…..vsa vam čast in moj globok priklon! :cast: Čestitam!!! :clap:
Zaključim lahko samo s pohvalami in zahvalami vsem in vsakomur, ki je sodeloval in širil zdravo energijo ter jo te dni prenašamo še malo naokoli in sejemo zdravo seme za drugo leto, da bi nas bilo zbranih še več takšnih :D
TF, hvala za čestitke :D :TF)
Jaz sem Primoža za prvič izvedla v soft varianti :wink: - v petek 3 vzponi, v soboto pa še 7. Ko sem se v soboto ob 5. uri zbudila, me je ob močnem deževju takoj minilo "hribolazenje" in sem še za 1 uro podaljšala dremanje, ampak ko sem se spomnila, da eni že celo noč tekajo gor in dol, sem se le nekako zdramila. Ko pridem v soboto pred Calcit najprej opazim pohodnike-tekmovalce z dežniki v rokah :shock: in se mi je takoj zafržmagalo - saj v hribe se pa z marelo ja ne hodi :nono: - in se napravim v pelerinco in hajdi navzgor. Seveda sem bila na vrhu takoj premočena in ko se vrnem do avta sem o primernosti dežnika za hribe spremenila mnenje in v naslednjih urah je bil dežnik "moj najboljši prijatelj" :oops: . Lepa trasa, super družba, pozitivna energija, okusne klobase in pohane piške na koncu :clap: - kaj hočemo še več.
Zahvala organizatorjem, čestitke sotekmovalcem in globok poklon Heleni za 20 vzponov :cast1: .
Pridem drugo leto spet - preverit, kako se ponoči hodi gor in dol.
Bravo in čestitke vsem!!!...res ste zakon! :laola

Ko sem se zbudil v soboto je bila prva misel, ko je deževal k pr norcih...uf zdejle pa ne bi bil rad nekje na poti proti Primožu, zato še toliko večji bravo vsem!!! :clap: :clap: :clap:
Zdravo

Krasna poročila, sem zelo užival ob podoživljanju in branju!
Carsko napisano Matej… tudi jaz bi raje na dežju stal, kot posodo pomival he he he :lol: .

Makaluju pa za video produkcijo podarjam »Zlatega Primoža« :laola !

Se vidimo naslednje leto, ko bo zopet tako daleč, da bo treba gor pa dol, gor pa dol, gor pa dol.. k pr' norcih he he he :lol: .

Do takrat pa pozdrav in se vidimo na drugih norčijah.

LP
M
čestitke vsem za organizacijo, rezultate, voljo, snemanje, pisanja...
:laola

"Zlatega Primoža" bi pa res lahko podelili... :clap:
Se moram še enkrat oglasiti...
Ob branju poročil podoživljam 24 ur znova in znova in spoznavam naša (vaša) notranja občutja in bitke z raznimi ovirami, hkrati pa se mi zdi, da komaj čakamo, da zopet zakorakamo nečemu podobnemu nasproti :D .Lepo jih je brati!

Brez Makaluja si te prireditve sploh ne znam več predstavljati :clap: :clap:, odlično opravljeno delo, ne eno, kar dve...

Hvala vsem za čestitke, se vidimo...
Odlično organizirana prireditev pod vodstvom soimenjaka s Primoža. :clap:
Ogromno dobre volje med udeleženci, organizatorji in ostalimi prisotnimi. :clap:
Vse prežeto z dežjem in specialno dolgim zalivanjem skozi noč.
Proti jutru začinjeno z meglo.
Kar se mojega gibanja tiče:
Ta noč ni bila moj dan. Nekaj problemčkov na čelu z bolečo desno ahilovo tetivo.
Da raje ne omenim leve tetive. Dež me je še najmanj motil.
A kod pravi Švarci: I'll be back!
Kdaj in kje? Če sploh, bomo pa videli. :lol:
Z Ireno sva s 7 in 15 vzponi zadovoljna predčasno
zapustila mokrišče nad Calcitom.
Čestitke čisto vsem sobojevnicam in soborcem, na čelu s Hojo in Izijem,
za prav vsak vzpon.
:laola
Rezultati bojo do večera upam, da tud na tekaškemu forumu, drugače se pa dajo videti na kamničan.si, kjer je objavljen prispevek - :bum: žal tole z rezultati ni lih moja specialiteta :D upam, da bo drugo leto boljše :wink:

LP Andrej
http://www.kamnican.si/sedma-24-urna-vz ... sv-primoz/

Na tej povezavi so objavljeni rezultati 24 ur Sveti Primož. Prvi trije v vsaki kategoriji so po časih, naprej pa so tekmovalci z istim številom vzponov skupaj na istem mestu :wink: Žal vseh podatkov o tem kdo je zadnji krog zaključil hitreje nimamo tako, da prosim brez :argue: če je kakšen napisan višje od drugega. So še stvari, ki jih moramo do 2014 popraviti in prav gotovo so to rezultati, ki upam, da drugo leto že kakšen dan po tekmi.Tema o 24 ur s tem še ni zaključena saj morda najdemo še kakšne fotke ali pa kak film :laola Čestitke še enkrat vsem udeleženim v tej zgodbi. Pravkar sva bila s Petrom na kofetu in že delava načrte za naprej :arrow: tudi ostali vabljeni k sodelovanju :arrow: ideje, kritike in tudi pohvale dobrodošle :-- še manj kot 365 dni do 24 ur Sveti Primož 2014

LP Andrej
hoja napisal/-a:Končno tudi moje poročilo...

Se vidimo, časa za 21 vzponov je še na :D :D :D pretek

Bravo Helena!

:laola :laola

Kapo dol za 20 vzponov!

Kot kaže, bo drugo leto tukaj še bolj adrenalinsko!

lp. zvone
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA