Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

G. Igor Jurič, predcednik LIONS kluba Kamnik, me je prosil za objavo oz vabilo na prireditev, ki bo potekala v NEDELJO 19.05.2013 v Arboretumu, Volčji potok s pričetkom ob 10 uri.

Slika

Vabljeni v čimvečjem številu, saj gre za dobrodelno organizacijo.

Vse informacije: Igor Jurič 031/373-417
 ton
Ker so tile Levi očitno malo levoroki, naj povem, da imajo na isti dan (v nedeljo ob devetih) inako zadevo tudi v Kopru na Bonifiki. Grem pogledat, če je voda že dovolj topla.
ton napisal/-a:Ker so tile Levi očitno malo levoroki, naj povem, da imajo na isti dan (v nedeljo ob devetih) inako zadevo tudi v Kopru na Bonifiki. Grem pogledat, če je voda že dovolj topla.

Res je. Sem kar Copy paste iz strani Ljudstva tekačev :

KOPER - Na koprski Bonifiki bodo lions klubi slovenske Istre 19. maja med 9. in 11. uro pripravili dobrodelni tek Tečem, da pomagam. Tekli bodo na progi, dolgi 2400 m, vsak posameznik bo lahko tekal ali hodil, odvisno od svoje fizične pripravljenosti. Prisotni bodo predstavniki Kineziološkega inštituta z meritvami in nasveti za boljši tek, demonstrirali bodo nordijsko hojo. Zbran denar bodo namenili za potrebe otrok iz strunjanskega zavoda Elvire Vatovec in za Družinski center Zveze prijateljev mladine Slovenije.

Kar se pa tiče tople vode; Če bi videl eno tako:
Slika

je lahko voda še ne vem kako mrzla, bi zaplaval, a ne?
Slika
cvalenti napisal/-a:G. Igor Jurič, predcednik LIONS kluba Kamnik, me je prosil za objavo oz vabilo na prireditev, ki bo potekala v NEDELJO 19.05.2013 v Arboretumu, Volčji potok s pričetkom ob 10 uri.

Slika

Vabljeni v čimvečjem številu, saj gre za dobrodelno organizacijo.

Vse informacije: Igor Jurič 031/373-417

:wink: :laola :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA