prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

pajo napisal/-a:
Misho76 napisal/-a:
pajo napisal/-a:Se pa še vidi, da ni kondicije za cel krog ali pa je bilo prekmalu po teku trojk v soboto.

Pajo, jzt sm pa nekako v sebi globoko prepričan, da bi ti v enem zmernem tempu in z malo vzpodbude, tale PST krog obrnu Slika Če in ko boš pripravljen, javi, se ti rade volje pridružim :mrgreen: Fest bod, lpM

Saj sem ga danes :D .Na izi.

Uh, bravooo, se je vse poklopilo in si zmagal...itak :laola ...hvala bogu, jutri boš res lahko moj tempo držal, ne pa divjal naprej :clap:
Skriti talent....sedaj pa maraton :D :wink:
Ponovno bo potrebno teči z rokavicami :roll:

Nisem mislil, da se mi bo danes na PST zanohtalo :shock:
Odvezati čevlje na cilju je bil pravi podvig, roke sem (za)čutil šele po 15-minutnem tuširanju.

Zanimivo je, da sem kljub cikcakanjem in skakanjem čez luže ter z zavestjo, da se ne bom pretirano trudil, imel boljši čas (<3h) kot včeraj, ko so bile idealne razmere :D
zajc napisal/-a:Zanimivo je, da sem kljub cikcakanjem in skakanjem čez luže ter z zavestjo, da se ne bom pretirano trudil, imel boljši čas (<3h) kot včeraj, ko so bile idealne razmere :D

Potem je forma prava :clap: v pravem času :clap: en teden pred tekmo :wink: :wink:
ROSI64 napisal/-a:
zajc napisal/-a:Zanimivo je, da sem kljub cikcakanjem in skakanjem čez luže ter z zavestjo, da se ne bom pretirano trudil, imel boljši čas (<3h) kot včeraj, ko so bile idealne razmere :D

Potem je forma prava :clap: v pravem času :clap: en teden pred tekmo :wink: :wink:

bravo zajc :laola , bomo držali pesti, na rokah in na nogah :mrgreen:
Če je kdo jutri zainteresiran za PST se nam/a (Razy, mogoče še Oranžni slon oz. Jusuf?) lahko pridruži. Štart je ob 9h pri fužinskem gradu. Vsak odteče kolikor želi :wink: .

Lp, Mojca :wink:
Danes me je in napralo ter prezeblo! Je to sploh to kaki maj? :evil: Jutri pa samo če ne pada.Po PST-ju torej se mogoče kaj vidimo.
Polži začnemo ob 8:30 h parkirišče Agrotehnike. Tempo - polžji kot ponavadi. Vlažnost primerna.Če koga mika...
A tudi 'tujci' se lahko pridružimo, ali ste to kakšna zaprta skupina prijateljev?

Je pa del od AMZS do Fužin poln luž in lužic, danes sem tam en delček tekla in potem raje zavila na asfalt....
Misho76 napisal/-a:@pajo v kero smer boste ši ?

Bom jst, da ne bo kkšnega nesporazuma...ni mišljen krog, ampak v smeri Livade (najbrž do Peruzzijeve) in nazaj na izhodišče. Pa v primeru močnejših padavin odpade, pa Pajota ne bo, torej bova najbrž dve polžki sami :juhuhu: :juhuhu:
  • 1
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA