Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

kbk
Loni napisal/-a:A navijaška sekcija se lahko prijavi za kak bon za hrano? Za ostalo, kar paše zraven KBKja imam pa prepoved :shock: . Glasilke delajo normalno :wink:.

Loni, ni hudič da se ne bo dobilo nekaj za pod zob... danes je teta Jolanda dostavila odlične domače frutabelce, ki bodo,pred štartom ,ob kavi za dobrodošlico na kamniti mizi. :clap: :clap:
Lipanov ričet je pa tako ali tako zakon... :clap: :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 MančaPomaranča
Mogoče je kje zapisano, a nisem našla. Kje točno je štart?
Uporabniški avatar
 Loni
KopačnicaBlegošKopačnica, torej je tako start kot cilj v Kopačnici. Mala vasica, ne moreš falit :wink: .
Uporabniški avatar
 MančaPomaranča
Pod 'kje točno' sem imela v mislih 'kateri del Kopačnice'. Nisem vedela, da je tako majhno, da ne moreš falit. :lol: Hvala vsem. Se vidimo.
Uporabniški avatar
 Loni
MančaPomaranča napisal/-a:Pod 'kje točno' sem imela v mislih 'kateri del Kopačnice'. Nisem vedela, da je tako majhno, da ne moreš falit. :lol: Hvala vsem. Se vidimo.

Sem se prav fajn nasmejala, tu se vidi razlika med moškimi in ženskimi možgani :-- .
Uporabniški avatar
 MančaPomaranča
Loni napisal/-a:
MančaPomaranča napisal/-a:Pod 'kje točno' sem imela v mislih 'kateri del Kopačnice'. Nisem vedela, da je tako majhno, da ne moreš falit. :lol: Hvala vsem. Se vidimo.

Sem se prav fajn nasmejala, tu se vidi razlika med moškimi in ženskimi možgani :-- .

Haha, dejansko je res. :lol: :mrgreen:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA