prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

TORKOVA TEKAŠKA DRUŽENJA spet rasturamo, na Komendskem Maratonu, tako mal na brzino....BARBARA IN TINKARA pri dekletih prvo in drugo mesto generalno...seveda vsaka prva po kategorijah na 10 km.....TONE P. IN BOJAN G. druga v kategoriji.....na malem maratonu pa FRICKO 6. in moja malenkost 7. skupno...oziroma Fricko prvi in jaz drugi v kategoriji...ostali rezultati še sledijo....se vidmo v torek na druženju v počasnem tempu da kakšno rečemo saj v soboto nas čaka tek trrojk v LJ.....SE VIDMO...
MAJA....Olsonka, vse naj, naj za tvoj rojstni dan in čim več tekaških KM bres poškodb pa hvala za pijačko.......Deževen torek ampak vidim da se ne damo.....Maja ,Tinkara, Barbara, Denis S. Tomaž, Darko, Fricko, Klemen, Olson, Bojan, Zvone, Mare, Denis M., Marinka in moja malenkost. Predčasno sta tekla še Bojan G. in Drago. Res lepo število za tak moker dan. Se vidmo na trojkah ali naslednji torek......
Progo odtekel že dopoldan, zaradi službe popoldan. Bilo je prijetno frišen zrak ptički super teren ampak mankala je družba zato vam želim veliko užitkov popoldan....upam da nima spet kdo rojstni dan da neb kej zamudu...ha,ha,ha, se vidmo...
janša napisal/-a:Bilo nas je ...8, polovica nas je tekla daljšo različico, polovica krajšo.

Tudi jaz se nekaj trudim zraven in mi gre vedno bolje...Ta torek zdej sem brez pavze teku od Alpnerja do Stahovice...tko da upam da bom kmalu lohk še kaj dlje :lol:
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA