Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ROSI64
Slabe tri tedne do starta znamenitega UltraBalatona, :D pa še tema ni bila odprta :roll:
Povezava na spletno stran: http://www.ultrabalaton.hu/index.php?lang=en

Precej članov TF se je že spopadlo s to tekmo in tudi doseglo dobre rezultate. :clap: Še vedno pa nimamo nobene predstavnice ženskega spola, ki bi opravila s to progo, kljub poizkusom. :roll:

Letos so poleg moških, v tekmi tudi ženske :clap: :clap:
Seveda bo kot vsako leto tudi letos Slovenska štafeta. :clap:
Prijavljeni: http://www.ultrabalaton.hu/index.php?op ... 95&lang=en

:laola
Uporabniški avatar
 ROSI64
Štartne številke so že dodeljene :D
Seznam Slovenskih posameznic in posameznikov na uradni strani, ter njihove startne številke:
368 Matjaž Bukovec
318 Mirko Bogomir Miklic
407 NATALIJA LESNIK
101 Boris Ivanovic
356 NATAŠA ROBNIK
374 Boštjan Koželj
325 David Pehnec
358 PAVC DARKO
213 Ivan Drvaric
405 Tomaz Pivec
411 Uroš Sojer

Ne vem pa, če bodo v resnici tudi vsi startali.
Mislim pa, da bomo imeli letos prvo Slovenko, ki bo premagala 212km progo in tako kot prva Slovenka na tej progi prišla skozi cilj. :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Bomo držali pesti in navijali. Vso srečo vsem.

Še satelitska slika,da se ve za kaj se gre :cast:

Slika

Sicer pa se Balaton še vedno pojavlja v mojih sanjah. Samo ne v takšni obliki... :wink:
Vreme napisal/-a:Bomo držali pesti in navijali. Vso srečo vsem.

Še satelitska slika,da se ve za kaj se gre :cast:

Sicer pa se Balaton še vedno pojavlja v mojih sanjah. Samo ne v takšni obliki... :wink:

V kakšni pa? Če si že nakazal povej do konca I :?: :!:
Pa ne da z rolkami? Potem imam boljši predlog! Ob Muri od Brucka do meje. Ali pa duatlon kombinacija rolk in teka pa potem še nadaljevanje z navezavo na vaš Muraton :).
Uporabniški avatar
 Vreme
Ah snežni, mogoče sem se malo čudno izrazil. Bolj sem imel v mislih TOLE ampak tokrat celotni "krog" . (trenutno to spada bolj v misijo nemogoče, a verjamem, da je sanjati dovoljeno 8) )

Sicer pa se naslednji vikend na pot podajo tudi kolesarji.

Sem pa sedaj malce bolj podrobno pogledal njihovo uradno stran. Kolikor je videti so prestavili štart in cilj, ki ni več v Tihany-u. Škoda, tako odpade tista čudovita vožnja s trajektom. :mrgreen:
ROBOCOP napisal/-a:in njeno ime se bo začelo na črko N......... :-- :lol:, ...

Ja, druga črka je "a" ... Na.........
Uporabniški avatar
 ROSI64
Vreme napisal/-a:Sem pa sedaj malce bolj podrobno pogledal njihovo uradno stran. Kolikor je videti so prestavili štart in cilj, ki ni več v Tihany-u. Škoda, tako odpade tista čudovita vožnja s trajektom. :mrgreen:

Ja res je :!: start je spremenjen, pa tudi proga sama je nekoliko spremenjena iz prejšnjih let. :roll:
Zato tisti, ki ste bili že večkrat pazite pazite na spremembe. :!: :!: Včasih laufamo kar po progi, ki nam je poznana že iz prejšnjih let. :lol: :lol: (spet več dela za spremljevalce :oops: :oops: :lol: :lol: )

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA