- 24 Maj 2013, 13:05
Aja, moderatorji, kje ste? Prispevki v tej temi že zdavnaj ne sodijo več pod naslov "Radenci 2013", ampak v svojo temo.
-marjetka- napisal/-a:Žalostno in tako tipično slovenceljskoDa o tem, kako negativno sporočilo dajete vsem tistim, ki se trudijo, čeprav počasi, sploh ne govorim... Eh...
matej712 napisal/-a: Če je prireditev rekreativna, je rekreativna. Zakaj postavljati limit prvega kroga pri 2:15? V bližnjem Trstu je limit maratona 6:00, polovičke 4:45 (starta se na polovici maratonske trase).
StaraKost napisal/-a:Saj prav v tem je moja poanta. Če je tekma rekreativne narave, kaj ima rekreativec za počet, 6 ur na cesti v največji vročini, kot da je profi kolesar. O kakšni hudičevi rekreaciji vi govorite.
zz topka napisal/-a:StaraKost napisal/-a:Saj prav v tem je moja poanta. Če je tekma rekreativne narave, kaj ima rekreativec za počet, 6 ur na cesti v največji vročini, kot da je profi kolesar. O kakšni hudičevi rekreaciji vi govorite.
Ja, je šel pač namesto vsak dan v tednu eno uro, vse naenkrat![]()
StaraKost napisal/-a:matej712 napisal/-a: Če je prireditev rekreativna, je rekreativna. Zakaj postavljati limit prvega kroga pri 2:15? V bližnjem Trstu je limit maratona 6:00, polovičke 4:45 (starta se na polovici maratonske trase).
Saj prav v tem je moja poanta. Če je tekma rekreativne narave, kaj ima rekreativec za počet, 6 ur na cesti v največji vročini, kot da je profi kolesar. O kakšni hudičevi rekreaciji vi govorite.
Kje ste našli tiste 3 ure, tudi ne vem. Vsaj pri meni ne.
StaraKost napisal/-a:matej712 napisal/-a: Če je prireditev rekreativna, je rekreativna. Zakaj postavljati limit prvega kroga pri 2:15? V bližnjem Trstu je limit maratona 6:00, polovičke 4:45 (starta se na polovici maratonske trase).
Saj prav v tem je moja poanta. Če je tekma rekreativne narave, kaj ima rekreativec za počet, 6 ur na cesti v največji vročini, kot da je profi kolesar. O kakšni hudičevi rekreaciji vi govorite.
Kje ste našli tiste 3 ure, tudi ne vem. Vsaj pri meni ne.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA