Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ROSI64
dexi27 napisal/-a:Upajte, da bojo puščice mal večje, ko sem bil jaz so ble bolj mikroskopske :roll:

Včasih jih sploh ni. :nono: Dve leti nazaj so del proge začeli črtat, potem ko smo bili mi že mimo :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
Verjetno organizatorja nista ista. A na superultra Balatonu se ni bilo moč zgubiti, tako dobro je bilo označeno. :clap:

To kar pa pravi Dexi pa drži. Mi smo se tudi takrat kot štafeta oz. se je izgubil Wega. Smo ga tako dolgo čakali :evil: ,da smo že mislili,da se mu je kaj zgodilo. Na srečo je naredil samo kar nekaj dodatnih km :mrgreen:
Uporabniški avatar
 5r002
ROSI64 napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:Upajte, da bojo puščice mal večje, ko sem bil jaz so ble bolj mikroskopske :roll:

Včasih jih sploh ni. :nono: Dve leti nazaj so del proge začeli črtat, potem ko smo bili mi že mimo :lol: :lol:

Torej gre za orientacijski tek... :lol:

Še mal pa bomo lahko držal pesti za vse naše :Fslo :TF) !! :laola
Uporabniški avatar
 raf
matr ta proga od letos je pa skor na tričert drugače orjenitarna...štart je tam., kje si še lani bil na 165 km.....ampak po drugi strani je bolj logičen, ker je sam prihod v cilj ravninski(ni več klanca dva km pred ciljem :evil: ) in predvidevam, da bo tam tudi več placa za parkiranje in okrepčilo ob štartu in cilju.
Seveda so bile na zadnji prireditvi(2010) ko sem bil tam v dvojicah puščice dobro označene in dobro vidne in nisem imel nobenih težav z orentacijo pa čeprav sem imel 7 ur teka ponoči v čisti temi brez lune.
Ja tale Balaton me še mika, ampak bom rabil malo več treninga in predvsem izziv mi je solo, ker s prvim junijem so rezmere veliko bolj prijazne do tekačev in se da tudi z diabetesom utlro zaključiti v limitu. :wink:
Uporabniški avatar
 ROSI64
raf napisal/-a: ker s prvim junijem so rezmere veliko bolj prijazne do tekačev in se da tudi z diabetesom utlro zaključiti v limitu. :wink:

Ni nujno :nono: :nono: MiroR je imej sredi maja na 6-dnevnem teku med drugim pasjo vročino in pa tudi neurje z vetrom. :oops: :oops:
Balaton je pač Balaton, ki vedno rad preseneti.
Uporabniški avatar
 natasa
Vreme napisal/-a:Bomo držali pesti in navijali. Vso srečo vsem.

Še satelitska slika,da se ve za kaj se gre :cast:

Slika

Sicer pa se Balaton še vedno pojavlja v mojih sanjah. Samo ne v takšni obliki... :wink:

Vreme tale slika je kr mal strašljiva :) !
Meni pa nekak ni za pakiranje. Ne gre. Vsepovsod imam nekaj nastavljeno in prek stopam ...
Tokrat bom držal pesti za naše dekline Natašo in Natalijo
Res pa bo verjetno klima za tek zmagovalna. Kilometrov bo vseeno enako :wink:

Gremo pakirat ...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA