prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Odtekel simultanko daljše različice. Vseskozi sem tekel kot "zajček", misleč da mi tovariš Kveder in kolega Medved dihata za ovratnik. Pa temu očitno ni bilo tako. Zaradi te "preganjavice" se je ura na koncu ustavila pri 1:04:11 h. Hitreje pač ni šlo. Naslednji torek ne bom pobegli "zajček".
Klemen čestitam ta čas je letošnji rekord. Jaz in Fricko sva tekla 1:11,30....Medo, Barbara, Tomaž in Darko pa še nekaj minut za nama. Tomaž in Barbara sta ta dolgo progo letes odtekla prvič. Tinkara in Tone P. sta tekla takratko, Cicman pa somo do doma, Miha P. je pa delalal distance. Nasledji torek potrebujemo novega ZAJCA ase kdo javi......se vidmo....
Danes sem bil pa 100%, da bo deževalo. :lol: Včerejšna runda je bila v znamenju čveka in klepeta smo toliko ropotali, da sploh nismo klancev opazili, heheh :wink:

Ena luštna na koncu runde. :wink:

Slika

Iz leve proti desni: Jaz, Darko, Fricko, Lado, Medo in Barby. :clap:
Denis a s vidu obe zverine sta tekli z našo skupino za zajca so bili pa ubežniki, prvi...kdo ve kdaj je štartal Drago....nato še Tone P....štiri minute pred nami pa še Zvone... ja nismo jih ujel, so nas pa počakali na cilju, oziroma pri jezu. Barbara,Darko,Fricko, Medo, Denis in moja malenkost...cca 1:15.00 na tadolgi progi skor večina v pogovrnem tempu le v klancih je vse tiho bilo. Tinkara je kmalu ubrnila, za Olsona pa ne vem kam jo je mahnil.....se vidmo...
Mal iz zamudo,... torek čudovid dan za tek, no nekaj mest je vedno blatnih.....tekli smo se pravocirali pa vseeno pritekli skupaj na cilj. Lahko bi se rekel pravi fatlek v super družbi: Grega F.,Medo, Denis, Barbara, Darko, jaz in Primož, ki je na druženje prišel prvič in upam da ne zadnjič.....smo odlafal ta dolgo...na kratki pa Tone, Timkara, Marinka, Olson in Zvone. Pogrešamo pa Tomaža in Igorja kdo ve kakšne priprave imata....se vidmo...
cvalenti napisal/-a:V četrtek 25.10. smo se zbrali v gostišču Murka, kjer je bil zgodovinski :lol: dogodek za "Kamniško tekaška druženja"
KTD (kamniško tekaška druženja) ali TTD (torkova tekaška druženja) smo naredili korak naprej.
Prvi korak je bil, da si izdelamo majice in to z dolgim rokavom. Z malo heca, smo resnično prišli do izdelka in to z pomočjo oz. s sponzorjem MONTSOL Denisa Sitarja, na forumu poznan kot Deniz.
Po dveh sestankih in modrovanj kje, kako, kam... je na dan prišel ta izdelek:
Slika
Slika

No pa ga malo opišimo:
Na spredni desni strani imamo tekača in nad njim napis "Torkova tekaška druženja", pod njim pa KAMNIK, ker smo kamničani. :lol:
Slika

Na levi strani logotip našega sponzorja MONTSOL Solarni sistemi Denisa Sitarja:
Slika

Na hrbni strani je na vrhu napis: TORKOVA TEKAŠKA DRUŽENJA in pulz ki se spremeni v dva tekača. Prvi tekač "obarvan v " rumeno" predstavlja nežnejši spol, drugi večji in močnejši pa nas, drvarje moške. :lol: :lol:
Slika

Pulz pa ima tudi pomen. Imamo tri pulze, kar predstavlja naše tri vzpone oz gorske cilje, ki jih imamo na rundi. Prvi GC je Kregarjevo, drui Roje in tretji Stolnik. Sedaj, ko se ura spremeni in štartamo od 16 uri, se proga skrajša, mi ji rečemo "zimska varianta" in tako imamo na progi le en goski cilj in to je Kregarjevo.
Slika

Ko smo prevzeli majice:
Slika

Majico predstavi naš maneken OLSON:
Slika
Slika

In na koncu slika z organizatojema Ladom in Olsonom, ter sponzorjem Denisom:
Slika

PS: V izdelavo smo dali narediti 25 majic (se mi zdi, če ni prav me popravite) in 5 rezerve. Kako priti do majice? Hoditi je potrebno na runde in ko se Lado, Olson in Denis odločijo, da si postal član, se dobi majica.

Naš naslednji korak je označba obeh poti, kratke "zimske" in "T*dolge" in izdelava kratkih oz atletskih majic.
Denisu se v imenu tekaških družen, iskreno zahvaljujem za majice, Medotu pa da je zrihtal po ugodni ceni in tisk. Majice so firme BANEM.

Ja smo letel dons k rakete,jst mal bolj počas sam je pa šlo brez postanka do tam kjer vi prtečete iz gozda.........Lepo bi se vsem zahvalil za vzpodbudo in da sem lahko saj kanček mojega še enega strmega vzpona z vami.....kar me še dodatno motivira :D
Miha vse čestitke res si garač samo tako naprej. Jaz, Fricko in Zvone na dalši progi čas 1:10,42...Tinkara , Marinka, Tone, Brane, Klemen, Darko in Drago so tekli pa krajšo progo...vreme čudovito...družba kmal bo vroče...se vidmo.
Ker obljuba dela dolg,
ker lažje izpolnim, če obljubim,
ker se otrokom počasi zaključujejo dejavnosti, kamor jih vozim,
ker skupinski kamniški tekači razturate na vseh tekmah,
ker zaradi časovnih uskladitev največkrat tečem sam,
ker vem, da je večji napredek v skupini,

bom dejansko poskusil priti sedaj 4x zaporedoma, potem pa poletni dopust.

Je zadeva še ob 18h ali se v poletju kaj prestavi na kasnejšo uro?
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA