Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 dexi27
Miroslav napisal/-a:Preden sem pred 6 leti šel delat v Ljubljano, sem delal 9 let v Celju, tako da je prilagoditev bila ekspresna.
Naslednji mesec pa v Maribor, kjer sem prav tako delal 4 leta.
Sicer pa, asfalt in makedam je vsepovsod isti.
So pa tekakše potke različno zanimive.
:juhuhu:

Pol pa se boma zjutraj kdaj srečala okol Pekrske 8)
dexi27 napisal/-a:
Miroslav napisal/-a:Preden sem pred 6 leti šel delat v Ljubljano, sem delal 9 let v Celju, tako da je prilagoditev bila ekspresna.
Naslednji mesec pa v Maribor, kjer sem prav tako delal 4 leta.
Sicer pa, asfalt in makedam je vsepovsod isti.
So pa tekakše potke različno zanimive.

Pol pa se boma zjutraj kdaj srečala okol Pekrske 8)

Z veseljem.
Ali pa poti na Belvi.
 bruny
...Na 822 metrov visoki Plešivec med Bočem in Donačko goro iz Poljčan z gorskim kolesom, 2 uri, 26 kilometrov, 720 višincev v metrih...v glavnem gozdna cesta in tudi nekaj gozdnih poti/vlak na samem kopastem vrhu...Lp
15,1 km teka. Po Celju, malo ob Savinji, po Srčni poti navzgor, na Anski vrh in po gozdu do Petrička. Krasna pot, tudi fajn strma.
:wink:
Zjutraj 14,4 km teka v dežju, okoli 250 višinskih metrov gor in toliko dol, čas 1:07:52. :D
Vojaški memorialni tek Boštjana Kekca v okolici Bleda. Več kot polovico teka je bilo dobesedno po blatu, tako, da je bil tek bolj podoben krosu. :roll:
Začuda smo vsi uživali v tem. :shock:
Speedcroske so bile na svojem terenu. 8)

Zvečer pa 2 km plavanja, potem po sprostitev v sauni in knajpanju.
Dopoldne 5 km izteka v službi.
Popoldne 15 km teka na "10 krogov za 10 nasmehov" na Ptuju v povprečnem tempu 4:49 min/km z Matejem Markovičem pred seboj.
Matej ima kar dober tempo!
:clap:
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA