Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ZKMS Litija
Občina Litija in javni zavod ZKMŠ Litija v okviru občinskega praznika in obuditve tradicije tekaških prireditev in tekmovanj

VABITA NA LITIJSKI TEK - v soboto, 15.6.2013 ob 9.00 uri

Program teka:
9.00 šolske ekipe dečkov in deklic od 1. do 9. razred OŠ – od 400 m do 1500 m
in promocijski tek predšolskih otrok skupaj s starši
9.30 ekipni tek odrasli (ekipa 2 moška in 2 ženski nad 19 let) – 4500 m
in odprti posamezni tek dijakov, dijakinj srednjih šol
9.55 odprti posamezni tek dečkov in deklic učencev osnovnih šol - 2000 m
10.25 odprti posamezni tek odraslih v st. kategorijah 19 do 30 let, 31 do 45 let in nad 46 let – na 12 km za moške in 8 km za ženske.

Start teka je pri igrišču na Rozmanovem trgu, Cesta Kom.Staneta. Trase tekov potekajo krožno po Rozmanovem trgu, Grbinu, Zagorici in Ježi in merijo od 400 m za najmlajše do 12 km za odrasle.

Prijavnina:
- odrasli 10 €, osnovnošolci in srednješolci 5 €, ekipe (4 člani) odrasli 40 €,
- prijavnine ni za šolske ekipe in za promocijski tek predšolskih otrok in staršev

Prijave zbiramo do četrtka, 13.6.2013. Prijavnice in informacije o teku na http://www.zkms-litija.si, ali v Mladinskem centru Litija, Ponoviška 12, Litija od 14.00 do 20.00 razen nedelje. Dodatne info: tel: 01/898 01 19 ali na E-mail: alenka.urbanc@mc-litija.si ali igorij.parkel@litija.si.

Nagrade:
- prehodni pokali za zmagovalce ekipnih tekov,
- medalje in priznanja najboljšim v vsaki kategoriji,
- spominske majice za vse udeležence,
- malica in voda za vse udeležence,
- atraktivne praktične nagrade.

Razglasitev rezultatov in podelitev priznanj bo pred Športno dvorano Litija ob 11.30 uri, na prireditvenem prostoru, kjer bo ta dan potekal program predstavitve in druženja Krajevnih skupnosti iz občine Litija.
Uporabniški avatar
 spitzpark
Prav fletno je na takih lokalnih tekih. Tako je bilo tudi danes. Organizator se je potrudil in je zbral na štantih vse, kar premore občina. Tekači smo se lahko posladkali s sladicami, zvedeli, kam na kmečki turizem...

Kar se tiče samega teka:
Plusi:
-proga je odlična, najprej malo v klanec, nato pa vseskozi rahel spust. Tudi v senčko zavije.
-odlično poskrbljeno za vodo
-komunikativen povezovalec prireditve
-dober golaž
-nasmejani prostovoljci
Minus:
-tek na 12.5 km je potekal v hudi vročini, lahko bi vse skupaj prestavili na zgodnejšo uro.
-manjka še malo več promocije, da se zbere več tekačev

Se vidimo prihodnje leto :D
Uporabniški avatar
 Asparagus
Jaz sem navijala, tekla sem raje že zjutraj. Slabo prenašam vročino, pa še priznam, da bi mi bilo malo nerodno "tekmovati" pred domačim pragom. :oops:
Pogrešila sem litijske tekače, cel kup jih poznam, ki jih nisem videla ne na cilju, ne na progi.
:(

Mogoče bi bilo bolje, da bi bil tudi ta tek večerni, glede na letni čas.
Uporabniški avatar
 spitzpark
Verjemi, ko ti pulz nabije v rdečo cono, ti ni nič več nerodno, imaš druge probleme. Prav poseben čar je lahko "domača" tekma. V mojem primeru je to Molniški tek.
Škoda, bi nas blo več :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA