prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

AVI napisal/-a:Zgleda, da nam je K-Rožnik zares čisto zlezel pod kožo...nismo si mogli kaj, da ga ne bi obrnili še danes...blata za izvoz, luž na PST-ju ni manjkalo, z naba je vseskozi kapljalo, mraz pa kot bi bili marca :? , ampak vseeno je bilo super-fajn :D :D še posebno na analizi... :D :D ...Sukar, Muc in Alenovski hvala za družbo... :D :D

P.S. Kustus o teh sličicah pa še ne vem dosti...hehehehehe...

K-Rožnik "STIPL-ČEZ" haha :lol: ....skoraj zimske razmere ampak mi se ne damo! :clap:
Še dobr, da nisem pospravil zimske opreme, ker drugače bi včeraj tenko piskal...rokavice konec maja! :shock: ...no, vseeno upam, da bo naslednji K-Rožnik spet toplejši! :wink:

Hvala vam za odlično družbo, čvekal vmes nismo prov velik zato smo pa potem na kavi vse not prnesl :D ...uživajte...see ya 8)
Torej jutri K-Rožnikujemo na Brdu pri Kranju...potem pa hop-hop pogledati, kako se oziroma kako so se oblačili vojaki po celem svetu. :D :D

Vse podrobnosti so tukaj:
Torej štart ob17:30 Brdo pri Kranju:
kustus napisal/-a:P.S.
Iz smeri LJ izhod Kranj-Zahod. Iz AC na križišču desno, do krožnega križišča in na drugi izvoz smer Brdo, 200m naprej na desni gostilna na križišču zavijete levo, nadaljujete naravnost do protokolarnega objekta Brdo. Ko bo z dasne in leve zmanjkalo hiš še dobrih 200m naprej pred živo mejo na levi strani se zavije preko mostička na levo ob Brdu in po 200m naprej parkirišče.

Slika

P.S. 1: Nekaj komadov se nas dogovarja za dvojno dozo okoli Brda...tako, da je na jedilniku tudi dvojna doza s pričetkom ob 16:40. Oziroma vsak štarta tako, da smo na cilju/štartu ob 17.30. :D Se vidjamo...

P.S. 2: Seveda pa se za ogled muzeja lahko prijavite tudi "na licu mesta"... :D
Danes smo se podali pa malo drugam. Proga znana,družba prav tako. Po teku pa še na obisk. Prijetno presenečen ko sem videl kaj naš ljubi tekač zbira.(to sem že vedel) Bolj me je presenetila sama količina vsega in zares dobra razlaga o vsem kar smo imeli čast videti. Kustus Srečko bi rekel :Fant kapa dol!
Vilazala.... hvala. :laola Bo še zanimivo do LJ maratona.
Kustus in Nadja :clap: en veliiiiik hvala za ogled, pogostitev in vse zgodbe, ki pašejo k ogledu. Izredno zanimivo!
Pajo, kaj naj rečem, včeraj so se pa kazali celo že zametki hmm hitrosti :clap: . Hvala za družbo pri teku.
Hojci pa hvala za prevoz, iz hvaležnosti sem ji na teku ušla :oops: .
Sicer pa sem prvič tekla na Brdu in mi je bilo zelo všeč, tako, da kmalu pridemo družinsko :D .
kustus napisal/-a:LP

Bilo je lepo. Hvala vsem ki ste bili na obisku pri meni v muzeju. Bilo mi je v čast razlagati saj ste bili dobri poslušalci. Upam da še kdaj koga pripeljete v muzej. Vabljeni vsi.

Kdaj pa je muzej drugače odprt, za tiste, ki včeraj nismo mogli? :D

:wink:
Ojla, pa smo šli mal na Gorenjsko... :D
Prvo gostovanje pa se je pr men vse skupej zataknl že mal pred Kranjem zaradi gužve na cesti, naredim par obvozov in klasika..zamudim na "štart" kjer smo bili dogovorjeni, da naredimo en pred krog...zadnja navodila Kepice kam sploh it potem pa gasa v lov za tremi mušketirji...Avi, Sukar, Alenovski so ga žgal k pr...v glavnem smo se vidl glih po 10 km, ko je bil krog zaključen hahaha :lol:
Fotkanje, mal čveka in že gremo K-Rožnikarji skupno na pot okoli Brda...začetni tempo kot ponavadi pogovorni, potem pa...brez besed...samo dihanje :-- ...super je šlo, tnx! :clap:

Za AnaLizo sta tokrat poskrbela Kustus & Nadja z enkratnim ogledom vojaškega muzeja...zakon je blo zato še enkrat hvala lepa obema! :laola

Prov fleten dan je bil za nami, zato že komaj čakam naslednji K-Rožnik...doma ali pa na gostovanju! :wink: :D

Lepo se imejte in uživajte...see ya 8)
Hej hej...
Včeraj je bilo pa zares lepo K-Roženje, prvič tekel okoli Brda in je super, lepi razgledi, na eni strani mogočni hribi, na drugi pa prelep dvorec z okolico!
Kar se teka tiče.... :D še danes malo bolj globoko diham, Muc, Avi, Sukar.....huh! Pogovorni tempo?!? :mrgreen:
Na koncu pa še obisk vojaške zbirke, moram priznati, da sem vsi skupaj predstavljal v manjšem obsegu, sem bil prijetno presenečen, ko smo vstopili v muzej!
Kustus :clap:

Hvala za lepo tekaško popoldne, zdaj pa malo noge odpočit, da bodo do naslednjega K-Rožnika malo manj težke, kot so danes :)
  • 1
  • 373
  • 374
  • 375
  • 376
  • 377
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA