prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

nivesj napisal/-a:A tudi 'tujci' se lahko pridružimo, ali ste to kakšna zaprta skupina prijateljev?

Je pa del od AMZS do Fužin poln luž in lužic, danes sem tam en delček tekla in potem raje zavila na asfalt....

Lahko se kdorkoli pridruži :D

Kar se luž tiče, pa od teka trojk večinoma samo po blatu tečemo :roll:
Hojca napisal/-a:
Misho76 napisal/-a:@pajo v kero smer boste ši ?

Bom jst, da ne bo kkšnega nesporazuma...ni mišljen krog, ampak v smeri Livade (najbrž do Peruzzijeve) in nazaj na izhodišče. Pa v primeru močnejših padavin odpade, pa Pajota ne bo, torej bova najbrž dve polžki sami :juhuhu: :juhuhu:

Iskreno se opravičujem! :oops:
Misho76 napisal/-a:Če bo vse po planu, se vidmo. Ajd

Dekleta, jzt se tud opravičujem :arrow: sm gladko zaspal :oops: Ugasnu alarm, si reku še pet minut in se zbudu ob 9:20 :shock: Sploh ne vem kdaj sm nazadnje tolk dolg spal. Drugič pol. Ajd
Nazadnje spremenil Misho76, dne 26 Maj 2013, 13:49, skupaj popravljeno 1 krat.
vilazala napisal/-a:Dve polžki sta danes presegli zastavljeni plan za več kot 6km in tako odtekli slabih 21km :clap: . Idealno vreme je bilo za tečt, Hojci hvala za družbo in kmalu ponovimo :laola

Brez komentarja! Čestitam. :clap:
vilazala napisal/-a:Dve polžki sta danes presegli zastavljeni plan za več kot 6km in tako odtekli slabih 21km :clap: . Idealno vreme je bilo za tečt, Hojci hvala za družbo in kmalu ponovimo :laola

Potrjujem, da sta bili pridni, videla sem ju inflagranti :clap:

Tudi jaz bila pridna, na vso moč, odtekla svoj cel PST, brez pavze, brez ustavljanja, v 3:26:01, najhitreje doslej. Srečala Classixa, štandardno, na "južnem kraku", pa kot rečeno tudi Vilozalo in Hojco.
Ce se pravocasno zbudim pridem. Vendar pa bo po vsej verjetnosti tempo malo prehiter za mene. Bom videla kako mi bo slo.

Lp, Mojca
V nedeljo pritečem iz Stožic do Fužin in grem z vami nazaj do Žal oz. se od vas tam poslovim in podaljšam do doma. Tempo prilagodim, obljubim :wink:
Misho76 napisal/-a:V nedeljo pritečem iz Stožic do Fužin in grem z vami nazaj do Žal oz. se od vas tam poslovim in podaljšam do doma. Tempo prilagodim, obljubim :wink:

Komu obljubljaš, polžkom ali Luksu :lol:

Da ne bo kakšnih nesporazumov, tekli bomo čez Golovec, torej v smeri urinega kazalca po PST (cca 25km) do Žal, kjer zaključimo in se peljemo nazaj do Fužin.
  • 1
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA