Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Loni, hvala za slikce, lepo vaju je blo srečat!
Moj prvi duatlon, brez priprav, letos še nisem kolesarila, tko da sem šla na progo brez pričakovanj. Miro mi je par dni nazaj tko lepo vse opisal, pa sem si rekla, pejmo probat. Na Brdu pa tud še nisem bila :oops: :mrgreen: . Doma sem vzela sinovo kolo in čelado, tud na očala in rokavice nisem pozabila. :lol:
Žal nas na startu ni bilo veliko, nekaj duatloncev in malo več tekačev na 10-ki. Teči po parku je pravi užitek, polno cvetočih rododendronov, okoli vse zeleno. Prvi 4km krog sem pretekla, dva kroga okoli Brda sem tudi zmogla, na blato smo letos že navajeni, v drugem krogu teka pa sem imela na začetku trde in težke noge, kar dolgi so se mi zdeli ti štirje kilometri.
Zame nova, zanimiva, kar težka preizkušnja, ampak zagotovo še kdaj ponovim!
Organizacija super, družba še boljša :laola , vreme pa je tudi zdržalo!
Čestitke vsem sodelujočim!
LP
Res škoda,da je bilo tako malo duatloncev, duatlonka samo ena,kar pa ne izniči njenega dobrega časa na progi!
Daca čestitke za pokal in medaljo, zaslužila si ju!
Organizacija je dobra, zdi se mi, da se izboljšuje iz leta v leto, čeprav resnici na ljubo nisem velikokrat sodeloval,prvič nekako pred štirinajstimi leti, ko je bil še "olimpik" in smo kolesarili po asfaltu.
Letos je imel organizator glede na vremenske razmere organiziran "vap" za pranje koles in opreme - pohvalno, saj smo bili blatni po celem telesu - spredaj in zadaj, celo očala so bila vsa pošpricana, tako, da sem jih moral večkrat očistiti, če sem hotel kaj videti!

Družba dobra, sproščeno vzdušje, po dolgem času srečal tudi več znancev, skratka bilo je lepo!

Loni, Marjan, hvala za vzpodbudo in fotke :D :D
Lp Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA