- 03 Jun 2013, 08:36
Sem pričakoval, da se bo nekdo, ki je kupil roller obregnil...
Ja tudi hurachije si je možno doma narediti
, za nasvet ali izdelavo se lahko vpraša tudi Rollback-a.
Jaz mam kar nekaj rolic, uporabljam jih različno, včasih po potrebi, včasih redno. Menjujem glede na trenutne potrebe - včasih mi paše peanut, včasih rumble (no ne paše ampak najbolj pomaga), včasih mišice bolijo in je bolj primeren mehak, včasih trd,... Tako, da vsakemu svoje. Če je kaka nova želja si naredim novega - včasih tudi komu kakšnega dam, včasih pa tudi pozabim na njih za par mesecev,...
.
ZdravkoC napisal/-a:Ja, res je. Tarahumare imajo opanke iz ... ali pa si lahko tudi vi sami doma naredite tekaške copate, saj te cene so res ... pa kakšna je lastna cena ... pa ...
Meni se je sprva zdela predraga, sedaj vem, da ko se bo istrošila naročim takoj novo. Vsakdo sam razporeja svoje finance in porablja nabavljene dobrine.
Jaz imam takšno rolco. Črno z zelenimi pikami. Je trda in po par dnevih se navadiš tako, da mehkejše ne bi hotel imeti. Uporabljam jo dokaj redno. Imel sem jo s seboj na UltraBalaton ta vikend in mi je prav prišla.
Sem pričakoval, da se bo nekdo, ki je kupil roller obregnil...
Ja tudi hurachije si je možno doma narediti

Jaz mam kar nekaj rolic, uporabljam jih različno, včasih po potrebi, včasih redno. Menjujem glede na trenutne potrebe - včasih mi paše peanut, včasih rumble (no ne paše ampak najbolj pomaga), včasih mišice bolijo in je bolj primeren mehak, včasih trd,... Tako, da vsakemu svoje. Če je kaka nova želja si naredim novega - včasih tudi komu kakšnega dam, včasih pa tudi pozabim na njih za par mesecev,...

"The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do."