prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 štenga
ZdravkoC napisal/-a:Ja, res je. Tarahumare imajo opanke iz ... ali pa si lahko tudi vi sami doma naredite tekaške copate, saj te cene so res ... pa kakšna je lastna cena ... pa ...
Meni se je sprva zdela predraga, sedaj vem, da ko se bo istrošila naročim takoj novo. Vsakdo sam razporeja svoje finance in porablja nabavljene dobrine.

Jaz imam takšno rolco. Črno z zelenimi pikami. Je trda in po par dnevih se navadiš tako, da mehkejše ne bi hotel imeti. Uporabljam jo dokaj redno. Imel sem jo s seboj na UltraBalaton ta vikend in mi je prav prišla.

Sem pričakoval, da se bo nekdo, ki je kupil roller obregnil...

Ja tudi hurachije si je možno doma narediti :P, za nasvet ali izdelavo se lahko vpraša tudi Rollback-a.

Jaz mam kar nekaj rolic, uporabljam jih različno, včasih po potrebi, včasih redno. Menjujem glede na trenutne potrebe - včasih mi paše peanut, včasih rumble (no ne paše ampak najbolj pomaga), včasih mišice bolijo in je bolj primeren mehak, včasih trd,... Tako, da vsakemu svoje. Če je kaka nova želja si naredim novega - včasih tudi komu kakšnega dam, včasih pa tudi pozabim na njih za par mesecev,... :D .
Uporabniški avatar
 5rca
pajo napisal/-a:Moja nova igračka. Podlegel skušnjavi. Upam, da jo bom dokaj redno uporabljal. Za začetek... boli!!! Puter kaj moremo. :D
http://www.youtube.com/watch?v=MA0jFJcmet0

super izgleda ... tut superge so lepe barve :-- sam ne vem, kaj bi doma rekli, če bi si ga omislila ... :oops:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
štenga napisal/-a:
Sem pričakoval, da se bo nekdo, ki je kupil roller obregnil...

Ja tudi hurachije si je možno doma narediti :P, za nasvet ali izdelavo se lahko vpraša tudi Rollback-a.

Jaz mam kar nekaj rolic, uporabljam jih različno, včasih po potrebi, včasih redno. Menjujem glede na trenutne potrebe - včasih mi paše peanut, včasih rumble (no ne paše ampak najbolj pomaga), včasih mišice bolijo in je bolj primeren mehak, včasih trd,... Tako, da vsakemu svoje. Če je kaka nova želja si naredim novega - včasih tudi komu kakšnega dam, včasih pa tudi pozabim na njih za par mesecev,... :D .

Opažam, da si stručko za izdelavo takšnih stvari. Če si namerava nekdo narediti eno rolco, mu predlagam, da jo naj raje kupi. Vsekakor pa se vsakdo sam odloči, če jo bo izdelal sam. Včasih ti je več vredno nekaj , v kar si vložil svoj trud, jaz pa gledam bolj na korist izdelka. Imajo več trdot, jaz sem vzel takšno za športnike. Težko je ujeti ustrezno trdoto ... menim, vendar dopuščam, da se motim, če se zadeve loti strokovnjak.
Uporabniški avatar
 pajo
5rca napisal/-a:
pajo napisal/-a:Moja nova igračka. Podlegel skušnjavi. Upam, da jo bom dokaj redno uporabljal. Za začetek... boli!!! Puter kaj moremo. :D
http://www.youtube.com/watch?v=MA0jFJcmet0

super izgleda ... tut superge so lepe barve :-- sam ne vem, kaj bi doma rekli, če bi si ga omislila ... :oops:

Ker sem imel danes opravka z barvanjem me je križ bolel ko samega vraga.Probal sem iti na rolco. V začetku sem videl vse zvezde. Čez čas je bilo že bolje na koncu mi je pasalo. Bolečina je tako rekoč izginila. Mislite si kar si hočete.Ne delam reklame. Če bo pa še kdo ugotovil, da mu je od koristi pa toliko bolje.
Uporabniški avatar
 Pina
Komi čakam, da jo dobim v sredo ..... tik tak tik tak....
..jaz mislim, da mi je že prejšnič na stadionu koristla ....
..in ja seveda si bi jo lahko sama naredila....ampak na žalost nimam stare joga-mate in potem mi je isti šmorn, kot da kupim rolco :P.
Uporabniški avatar
 štenga
ZdravkoC napisal/-a:Opažam, da si stručko za izdelavo takšnih stvari. Če si namerava nekdo narediti eno rolco, mu predlagam, da jo naj raje kupi. Vsekakor pa se vsakdo sam odloči, če jo bo izdelal sam. Včasih ti je več vredno nekaj , v kar si vložil svoj trud, jaz pa gledam bolj na korist izdelka. Imajo več trdot, jaz sem vzel takšno za športnike. Težko je ujeti ustrezno trdoto ... menim, vendar dopuščam, da se motim, če se zadeve loti strokovnjak.

Priporočam tudi nakup/izdelavo/uporabo Rumble Rollerja. Recimo: http://www.fizio-trgovina.si/si/izdelek ... -x-77-5cm/

Visoka porast zanimanja za Foam in sploh Rumble Roller je nastala leta 2011, ko je Tony Horton uporabil Rumble Roller v P90X2. Če bo koga zanimalo naj si pogleda X2 Recovery + Mobility, kjer je opisana uporaba in nasveti, vaje - trajanje slabo uro (izseki: http://www.youtube.com/watch?v=N1Y7Nmf3Nn4).
 nana
Pina napisal/-a:Komi čakam, da jo dobim v sredo ..... tik tak tik tak....

Obiskuješ Adidasovo šolo teka? :D
Uporabniški avatar
 pajo
nana napisal/-a:
Pina napisal/-a:Komi čakam, da jo dobim v sredo ..... tik tak tik tak....

Obiskuješ Adidasovo šolo teka? :D

Veš, dajo. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA