prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 oven
Tako je....Lahko nasekaš na vsako stran svoj App..
Star A1 ima neke frke z spominom zato ni možno uporabljat več aplikacij naenkrat...no...to je vsaj uraden odgovor suunta...kako je v resnici pa bog si ga vedi...
Men ro sicer je minus, ni pa VELIK minus...sicr bi bilo lepo, ni mi pa nujno imeti več appov...uporabljam samo tstega da mi HR pretvori v %...
Ko tečem bol poredko pogledam na uro nasploh se pa še kar izogibam listanja strani med tekom 8)
Nasploh sem opazil, da med tekom lahko preberm samo strani kjer je vse napisano na veliko...se pravi 1 enota na stran, recimo AVG pace...Tam ko imam na ekranu 3 enote nič ne vidim prebrat :|
Uporabniški avatar
 andrejl
Jaz v Radencih na maratonu hotel dati 2 app-a, pa mi ni uspelo. Sem šele kasneje ugotovil, zakaj.

Tam vmes sem imel itak dosti časa za take neumnosti gledat.
Uporabniški avatar
 lukav
Poleg večih aplikacij ima Ambit 2 nekoliko izboljšan višinomer in nekaj novih, a precej obskurnih funkcij. Glavna prednost je verjetno preklapljanje med športi, zato je Ambit 2 veliko primernejši za triatlonce, ki so prej vihali nos. Mene malce jezi, da sem ga kupil kaka 2 meseca pred novim modelom, ampak resnici na ljubo mi je popolnoma vseeno - tudi do sedaj sem uporabljal samo eno aplikacijo, tisto ki kaže čas polmaratona ob trenutnem tempu, višinomer mi je dovolj dober, triatlon me ne zanima pretirano.

Kar se pa velikosti tiče - meni je OK, ponavadi jo imam tudi čez dan gor, ker se mi je ne ljubi jemati gor in dol.
Uporabniški avatar
 andrejl
Pozna kdo na Movescount-u način, kako bi pogledal podatke le za izbrano območje? Ki ga nisem med treningom označil z "Lap".

Tam, kje je graf za izbran trening, lahko z "show zoom tool" sicer izbereš želeni del treninga, ampak to je pa tudi vse. Nikjer ne najdem, kje bi za tisto območje videl čas, povp. pulz, višince, hitrost itd.
Uporabniški avatar
 polpiskra
andrejl napisal/-a:Tam, kje je graf za izbran trening, lahko z "show zoom tool" sicer izbereš želeni del treninga, ampak to je pa tudi vse. Nikjer ne najdem, kje bi za tisto območje videl čas, povp. pulz, višince, hitrost itd.

Izbiraš lahko med vsemi funkcijami, ki so na voljo. Npr. zanimajo te hnikalije treninga med 50 in 80 min. Hitrost, višince, pulz itd. vidiš v grafu, saj ti ta prikazuje le med 50 in 80 min. Spodaj so gumbi na katere pritiskaš.

Upam, da sem pomagal. A si mislil kaj drugega?
Uporabniški avatar
 polpiskra
andrejl napisal/-a:Sem, ja.

Kje lahko vidim, kakšen je bil povprečen tempo, pulz,... med 50 in 80 minuto.

Nekje v grafu ti krivuljo seka črtkana linija. ************************** brisano *********** :cry:

Sedaj, ko bolj pozorno pogledam, mislim da je to povprečje celotnega muva .... :oops: .... še ena stvar, ki jo morjo zrihtat z updatom. Jim bo treba pisat :wink:
 SKOPI
zdravo. čist eno vprašanje :) zanima me nakup suunto ambit hr, ampak če kupim posebej uro suunto ambit, in potem še posebej pas za utrip, ali bi mi deloval? lp :)
 ursad
Živjo,
eno vprašanje za uporabnike Suunto Ambit2:
ko sem ga priklopila na računalnik in želela prenesti podatke Moveslink-om na Movescount, mi je program javil, da so vsi podatki prenešeni.
Ko pa sem želela pregledati podatke na Movescount-u, jih tam nisem našla.
Mi zna kdo pomagati?
Hvala že v naprej in lep dan,
Urša
 aliboy
Poglej, tole je napisal oven v enem prejšnjem postu. Torej pobriši vsebino in priključi uro še enkrat na računalnik, da potegne stvari dol.

LP, Aleš
Priponke
Capture.JPG
Capture.JPG (73.31 KiB) Pogledano 7758 krat
Uporabniški avatar
 AVI
ursad napisal/-a:Živjo,
eno vprašanje za uporabnike Suunto Ambit2:
ko sem ga priklopila na računalnik in želela prenesti podatke Moveslink-om na Movescount, mi je program javil, da so vsi podatki prenešeni.
Ko pa sem želela pregledati podatke na Movescount-u, jih tam nisem našla.
Mi zna kdo pomagati?
Hvala že v naprej in lep dan,
Urša

Živ!
Ena od možnih rešitev je tudi, da uro priklopiš na računalnik in ko ti Moveslink avtomatično odpre, ga ti enostavno "ročno" zapreš (desni klik na ikonco in "quit"), nato pa ga ponovno "ročno" zaženeš iz start menija....in podatki se bodo začeli prenašati... :D
Uporabniški avatar
 thinkblue
PA JO IMAM :clap: :clap: :clap:
 rio
ja v redu inštrument. le ta movescount je bolj tako tako. za nastavlajnje ure je dober, za analizo pa.......

lp
Uporabniški avatar
 thinkblue
Vprašanje:
Pri navigaciji pri vsakem waypointu ura javi cca 100m prej "approaching waypoint" in pa ko si mimo še "continue to waypoint". Ali se da to izklopiti?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA