Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 icaa
Pozdravljeni!Imam problem, in sicer tečem že 1 mesec vsaj 5 krat na teden na tešče po 40 minut (6 km) ampak se nič ne zmanjša teža...pa tudi precej pazim kaj pojem in da ne jem po 7 uri zvečer. Rada bi shujšala vsaj 5 kg, maksimalno 8. Sem velika 1,60 m in težka 68 kg, Stara sem 25 let in sem pred dvema letoma še imela 60 kilogramov ampak ne morem nikakor več priti nazaj na to težo..Moti me pa da se mi maščoba najbolj nabira na stegnih in zadnjici. Zato me zanima, kaj naj naredim da izgubim ta stegna in ZAKAJ nisem še nič shujšala, čeprav hodim 5krat na tešče teč.. Moram omeniti še, da tiste dneve ko grem teč, vzamem eno uro pred tekom eno kapsulo lkarnitina, ostala dva dni na teden ko počivam pa vzamem eno kapsulo omega 3 . Najlepše vas prosim, da mi pomagate, ker sem že obupala in imam vsak dan manj volje da bi se sploh še ukvarjala s tekom in s katerimkoli športom,ker mi tako nič ne pomaga.. pomagajte mi prosim..ker sem že čisto nesrečna..
10,5 km teka.

"icca"
To, da je tek na tešče, po mojem ni pravi razlog za hujšanje.
Telo dokazano zavzame obrambni položaj, če zazna manjko vnosa hrane v telo, in začne še tisto malo kalorij nalagat v maščobo.
Pomembno je, da je dnevni vnos kalorij manjši, kot je poraba kalorij. V tem primeru se hujša, ne pa v primeru odreka zajtrka, malice ali večerje.
Torej veliko gibanja, več manjših dnevnih obrokov in zdrava prehrana; kar pomeni vsake hrane po malem, v normalnih količinah.
:wink:
Najprej za zagrevanje 18 km navadnega kolesa z ženo, lepo počasi in na sladoled.
8)
Takoj zatem pa 57,4 km cestnega kolesa s sinom, od doma čez Ptujsko goro, Stoperce v Rogatec, od tam čez Žetale in Podlehnik nazaj domov. Povprečno 30,3 km/h, okoli 600 višinskih metrov navzgor in prav toliko navzdol.
:juhuhu:
Danes spet najprej kolo z ženo in sicer 25 km.
:D
Nato pa s sinom na cestaka in od doma do koče na Boču na 650 nmv. Nazaj grede pa v Podboču gumidefekt. Prvič po dobrih 16200 km prevoženih s tem kolesom. Vzamem rezervo iz torbice, zmontiram, pumpam, pa nič. Rezerva poškodovana, bila je v torbici 6 let. :bum:
Grem na križišče, da bi štopal kakšnega kolesarja, da bi mi prodal rezervo. V pol ure je prišel mimo samo eden, ki je ni imel. Ni preostalo drugega, kot, da sem poklical ženo, da je prišla po mene z avtom. :(
Pa ravno močan veter v hrbet po poti nazaj sva zamudila. Tako, da sva prevozila le 36,5 km.
:?
Danes sem pa pretekel 25 km v 24°C
v tempu 5´19˝.
Mi je pa ne 18km zaradi vročine zmanjkalo goriva v mojem camelback-u.
Ampak smo preživeli in pritekli do konca
Zgodaj zjutraj z Leonom peš iz Kupčinjega vrha na Donačko goro. 5 km, 500 višincev gor in toliko dol.

Popoldan pa sva šla na cestake in prevozila 64,5 km. Vroče je bilo.

:D
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA