Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uspešno, kot še nikoli doslej. Rekordna udeležba otroških kategorij (100) in zelo dobra tudi v članskih kategorijah, skupaj je na teku nastopilo kar 170 tekmovalcev. Organizatorja je udeležba kar nekoliko presenetila, a verjamemo, da smo prireditev odlično izpeljali. Najhitrejši na na progah: Ana Debevec, Staš Dekleva (na 800 m), Lucija Pevec, Jan Špenko (na 2000 m) in Mateja Adrović ter Urban Hafner na članskih progah. Zahvala sponzorjem, predvsem g. Maksu Žnidarju, ki je kot predstavnik Gorenjskega odreda izročil pokal za ekipno zmago domačinu, SD Strahovica, ki je imelo tokrat na startu kar 12 tekmovalcev.

Rezultati na www.strahovica.si
Ker je blizu, ker mi čas štarta glede na službo zelo ustreza, ker je treba včasih tudi kaj krajšega in hitrejšega "usekat" ter seveda kakšno znano faco srečat :D Zato pridem. Seveda tudi zaradi prijetnega štartnega prostora in dobre organizacije :clap: Letos nas je bilo celo tolk, da sem dobil številko napisano na kartonu in ne znam si predstavljati kaj bi prinesel v cilj, če bi deževalo :idea:
Z mojo izvedbo sem lahko zelo zadovoljen. Trpljenje cca.270vm navzgor in nekaj pridobljenih mest navzdol ter nekaj izdihov v cilju pa si že pri :beer: in prijetnem kramljanju s TF-jci in ostalimi znanimi obrazi :D Loni, hvala za fotke in čestitke vsem za opravljen tek :clap:
ŠD Strahovica, le tako naprej :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA