Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

žabc
Hvala vsem, ki ste bili do sedaj z nami...in hvala vsem tistim, ki še boste. Res je, teči v družbi dobrih po srcu je nekaj, kar ti ne omogoči nobena druga preizkušnja...pa sem jih naredil že kar nekaj.

Najbolj pomembno pa je, da širimo sporočilo, ki je v tem času edino ki kaj šteje!

Hvala vsem še enkrat iz srca...in čudovit dan vam želim:)

Žabc
Se vidimo v Gorici, tek s srcem NEVER GIVE UP vedno pozitivno. Časi so pač taki, potrebo je biti pozitiven ter na svet gledati lepše. Hvala za te izkušnje nevergivap-evcem. :laola :laola
Mi smo že doma. Vreme grmovito in strelovito in ko smo mi trije ( ZZ top in Janet )zaključili, tudi dežovito.
A se nismo dali. Pretekla sem svoje prve letošnje ravninske kilometre ( ostali km so bili uni iz KBK-ja proti dol) in sicer sem pretekla ( o hitrosti ne bi glih debatirala :? ) 20 krogov. Deset sem jih namenila tistim, zaradi katerih tečemo, deset pa svoji mami.
Mislim, da nas je bilo kar nekaj, še več bi nas bilo, če ga vreme ne bi šuštralo. Saj veste, ni dež že dolgo padal, pa je moralo malo zaliti Slika
Bilo je lepo. Drugo leto pa spet. Hvala.
MI smo raje počakali doma, da se je zlilo, potem pa smo tekli v super razmerah, tiste redke kapljice so nas prav lepo ofrišale.
Pretekli smo (+mož, dva psa in 9-letni sin) približno 15 krogov, nismo natančno šteli, potem pa je bil Luka tako utrujen, da ni mogel več in smo se počasi odpravili domov.
Čestitke vsem, ki se niso ustrašili dežja in seveda vsem iz ekipe NGU!
Slika
Tudi meni ni uspelo priti v Maribor na stadion, zato pa sem bil 5.6.2013 na ptujskem stadionu, kjer sem oddelal par krogov in seveda naredil še več fotk. Kar pisana druščina se je zbrala. Markoviči so sejali pozitivno energijo :clap:
V Novi Gorici je bilo prav fajn, kljub muhastemu vremenu, pa tudi nekaj ljudi se je nabralo. V glavnem - hvala NGUju za fajn popoldan ob dobrodelni noti.
Pozdravljeni

Tole, kar delajo ti fantje, je res nekaj posebnega, kapo dol. Me prav čudi, da ni več udeležencev glede na to, koliko nas je na forumu.

Sam se tekem ne udeležujem, bil sem pa danes v Kranju in odtekel 106 krogov, s tem sem pretekel svojo prvo maratonsko razdaljo in....si za 42 let podaril 42 km. In...nimam besed, dobil sem celo Never give up pulover in čestitke mnogih tekačev...pa sem en čisto navaden polžek. Imeli smo pa vse...od poletne pripeke preko hudega vetra in nevihte do dobrodošlega dežja :)

Veliko srce, veliko volje...res, čestitke si zaslužijo vsi organizatorji.

LP
M
MTJ napisal/-a:Pozdravljeni

Tole, kar delajo ti fantje, je res nekaj posebnega, kapo dol. Me prav čudi, da ni več udeležencev glede na to, koliko nas je na forumu.

Sam se tekem ne udeležujem, bil sem pa danes v Kranju in odtekel 106 krogov, s tem sem pretekel svojo prvo maratonsko razdaljo in....si za 42 let podaril 42 km. In...nimam besed, dobil sem celo Never give up pulover in čestitke mnogih tekačev...pa sem en čisto navaden polžek. Imeli smo pa vse...od poletne pripeke preko hudega vetra in nevihte do dobrodošlega dežja :)

Veliko srce, veliko volje...res, čestitke si zaslužijo vsi organizatorji.

LP
M

vse najboljše =) =)

sam sem udelezil 105-ih krogov v torek v novem mestu in še danes na zaključku v ljubljani...

To kar pa delajo ti fantje...ostaneš brez besed, tek in pomoč s sredstvi :laola

ganjen pa sem bil nad Matejem, tekel poškodovan, skorajda se je lomil na stezi, še vedno pa zraven poln optimizma, z nasmehom na obrazu, z jasnim ciljem..fantastična energija, ki se res drži besed NGU!!!

BRAVO :clap: :clap: drugo leto spet
Skupaj s člani Atletske reprezentance Slovenske vojske sem se udeležil današnjega zaključnega teka v Ljubljani. Moram pohvaliti organizatorja in vse ki ste kakor koli pripomogli k izvedbi te akcije. Vzdušje na Slovanovem stadionu je bilo enkratno. Odziv sodelujočih zelo množičen. Pravi užitek je bilo tekati z vami. Spotoma sem posnel še kar lepo število fotk (okoli 300), ki si jih lahko ogledate in dolpotegnete na moji spletni strani - FOTOGRAFIJE. Nekaj jih je "stresenih"- se mi je pač mudilo nazaj na stezo :D.

Lp, Matjaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA