prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Alenovski napisal/-a:Pogovorni tempo?!? :mrgreen:

Ja, za ene pogovorni tempo...jaz pa čiha-puha, čiha-puha... :lol: :lol: :lol:

Drugače pa gostovanje na Gorenjskem popolnoma uspelo... :D :D

Najprej en krog potem še en, no potem smo se pa ustavili... :lol: ...ampak potem....potem je pa bilo... :D :D

Zares lepa zbirka vojaških uniform in še marsičesa drugega...ampak, to še ni vse, kajti tisto nekaj "več", so Kustosove zgodbe, ki vdihnejo uniformam in ostalim predmetom "življenje"... :D :clap: :D

HVALA Kustus in Nadja za VSE!!! :D :D :laola

K-Rožnik - zakon!!! :mrgreen: :D :laola
In smo ga... :D

Bilo pa je...takole...

Pobuda je padla in tako sva se z Mucom odpravila na dvojnega... :D Lepo v "čvek" tempu, čeprav sam se bil bolj poslušalec... :lol: :lol: ...le zakaj... :lol: :lol:

Na PST-ju še srečam Mateja-Jethrota... :D ...malo pokramljava...bi pa z veseljem še kakšno rekla ampak je malo priganjal čas, da pravočasno pridem na štart drugega K-Rožnika... :D Jethro naslednjič, pa da si v "opremi"... :lol:

Ko prideva okoli pa je že zbrana K-Rožnikova ekipa...uf, nas je bilo... :laola ...še prešteti nas nisem uspel... :lol: :lol:

Poletje se je, kot zgleda zares začelo in kar lepo sem "zakuhal", tako me je v zadnjem delu K-Rožnika kar pošteno "odsekalo"...tako, da sem v cilj prisopihal...čiha-puha....kot kakšna stara lokomotiva... :lol: :lol: :lol: ...ampak smo ga zmogli... :lol: :lol:

AnaLize je pa itak sestavni del....brez tega pa ne gre... :lol: :lol: ...Vrtnica pa nas je vmes še majčkeno posladkala... :D :D

Super fajn je bilo ampak škoda ker bo torek šele čez en teden....hehehehehehe :lol: :lol:
:wink: ...ja res sva si z Avi-jem prvoščla kar dvojno porcijo K-Rožnika...v takem poletnem vremenu bi bil greh, če se ga ne bi. :D
Sicer sem mal zamudil in sem prvi krog mal skrajšal ob potoku hmm?!...Sava menda ni haha :lol: ...in še dobr, da se je Avi mal zaklepetal pri prehodu čez asfalt, ker drugače bi lokomotiva odpeljala. :wink:
Drugi krog pa..več nas je bolj je luštn! :laola
AnaLiza pa itak pika na I...čvekanja in smeha ni manjkal. :lol:
V glavnem je prehitro minil še en torek in komaj čakam na prihodnjega...do takrat pa uživajte...see ya 8)
Sicer s tem tekom nisem nikakor povezan...vendar, kadarkoli do sedaj sem se ga udeležil smo se res fino imeli...tako, da jutri če koga zamika en gozdni tek...več pa na:

viewtopic.php?p=307878
ali
http://www.kreart.si/drustvo_bpc/index.php?section=7

Se vidimo...že čez nekaj urc...juhuhuhu...

P.S. Vesoljcev pa jaz nisem nikjer videl...hehehehe :lol: :lol:
Pozdravljeni

Ravno kar sem se napol crknjen vrnil z K-Rožnika. Danes mi je že doma Nadj@ rekla pripravi se Pajo te bo zvleku na tavelko. In res sam prišel sem pred živalca in glega Pajo in že smo na tadolgi. :laola Do Koseškega bajerja mi je kar šlo tam sem pa jaz malo sekal tako da sem šel takrajšo 14-ko. Pol pa Rožnik in hribi, vročina ma za crknt. :drink :drink :drink :drink pa spet mal na dol pa kriza spet nazaj gor. :drink :drink :drink Umiral sem na obroke. Sem že mislil da nebom 50 dočakal. :drink :drink :drink :drink HiHiHi to je bil moj zadnji K-Rožnik pred Abra..... Naslednji bo že poln.

Pajo Hvala ti da si naju matral na tadolgi. No jaz sem bil malo krajšo 14-ko. Skupaj mi je zneslo 12,8-ka.
:laola :laola :laola
  • 1
  • 374
  • 375
  • 376
  • 377
  • 378
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA