Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

owen
Ima kdo namen se udeležit maratona v Grazu? Se ga je že mogoče kdo udeležil v preteklosti? Zanima me predvsem ali sta za maraton predvidena dva 21km kroga?

LP
Nazadnje spremenil owen, dne 13 Jun 2013, 07:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Ja sicer je še daleč...
Ampak nemara pa bom letos.

Enkrat pred leti sem bil na tem maratonu in je bil prava prijetna avantura tisti weekend.
Lep spomin.

Takrat sta bila dva povsem enaka 21km kroga.

Maraton je prijeten, čeprav pa imam vtis, da ne poteka po najlepših predelih Graz-a.

Nekaj tekov je v Grazu, ki segajo po lepših predelih.
Ampak je pa maraton, ki ga velja doživeti. Konec koncev gre za sosednje mesto.
Ugoden je tudi čas pa kolesarsko-tekaška pot do njega od SLO-AUT meje ob Muri je prijetna. Pripelje te skoraj naravnost na štartno mesto.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Super,
Nemara pa se bom tudi jaz. Preveriti kaj se vse dogaja v tistem času.

Tisti weekend v oktobru, bi se dalo narediti eno lepo zgodbo ob Muri z osnovo na maratonu. Hvala, da si usmeril diskusijo in spomnil na to temo.
 owen
No evo. Če se odločiš udeležit maratona, je varianta da gremo skupaj ali pa se vidimo tam :). To bo moj prvi maraton.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Ok,

Ja če bo pa debut potem boš pa dal za rundo Puntigamerja.
Prijetne priprave.

Če ti bo za kakšen tek ob Muri do Graza - iz katerega kraja ti ustreza glede na kilometrino Spielfeld ali Vogau ali Wildon ali Lipnica ) - v poletnih mesecih - pa se dajmo kontakirati.

Petki so dokaj cool za tak hec...
 owen
tek_v_snegu napisal/-a:Ok,

Ja če bo pa debut potem boš pa dal za rundo Puntigamerja.
Prijetne priprave.

Če ti bo za kakšen tek ob Muri do Graza - iz katerega kraja ti ustreza glede na kilometrino Spielfeld ali Vogau ali Wildon ali Lipnica ) - v poletnih mesecih - pa se dajmo kontakirati.

Petki so dokaj cool za tak hec...

Ta tek ob Muri ni slaba ideja.... jaz sem za....

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA