prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 vrtnica23
Se mi zdi, da je na začetku akcija 2+1 veljala za vse modele, zdaj pa očitno ne več....smo predlogo čakali :roll: :wink:
 kakaroth
bizzy, ja imaš prav.
sem šel danes kr v trgovino tc sport in se pozanimal, pomeril par modelov in dejansko je tako kot si napisal. tako, da sem jih kar vzel. sem kupil nov model s popustom za 105 eur.

mislim pa, da nismo predolgo čakali, dejansko velja tako že od prej, vsaj kolikor sem razumel prodajalca.

no, vsekakor, komaj čakam, da jih preizkušam tudi na daljši razdalji. še posebno potem, ko me začela boleti tetiva na levi nogi, ki predpostavljam, da se je pojavila zaradi stare (že malo iztrošene) obutve.

lp
 bizzy
Aha, no potem sm kr dobr poštuderu tole "akcijo" :lol:

Jst sm jih meu že v planu it v soboto(jutri) pogledat/kupit vendar pa imam pomisleke glede oblačkov...kako hitro počijo :?

Sicer pa me bodo jutri sigurno prepričali v nakup le teh, ker imam tudi jaz probleme s trenutnimi copati...Upam da mi bodo ONke pomagale ublažiti bolečino v kolenih :D

lp
 alpek
Kaj priporočate za nekoga, ki dela dolge treninge nekje okrog 5 min/km (easy aerobni tempo) in je težak 76, kar je po namenu ravno nekje na sredini med surfer in runner modelom.
Uporabniški avatar
 StaraKost
Jaz bi po teži in po hitrosti lahko izbral surfer, pa ima rajši runner-ke, posebej ta nove.
 alpek
StaraKost napisal/-a:Jaz bi po teži in po hitrosti lahko izbral surfer, pa ima rajši runner-ke, posebej ta nove.

Sorry, kaj si hotel reči v drugem delu stavka, se mi zdi, da manjka kakšna beseda.
Uporabniški avatar
 StaraKost
Hotel sem povedati, da če kupuješ runner, kupi novi model, čeprav boš mogoče videl stari model po znižani ceni. Copat ni enak. Novi je dosti boljši. Imel sem tudi prejšnji model in bil s njim zadovoljen, dokler nisem probal novega :D .
Uporabniški avatar
 paulo
Pa lahko prepoznaš nov model od starega od cloud surferk?
V čem je razlika?
Da ne bi mislil,da si kupil nov model v bistvo pa imaš starega.
 Mitch83
Nekaj tednov že uporabljam cloudrunnerke... Od začetka je bilo vse OK, zdaj pa me boli v mečih, mišice ali pa kite ob kosti... Razmišljal sem, da se moram mogoče na nov način teka samo navaditi, zdi se mi, da drugače pristajam na peto zdaj in pa superge so tudi manj blažene glede na prejšnje... Je imel še kdo podobne težave?
Uporabniški avatar
 ris9
Uf uf uf... 350km in počeni oblački spredaj in močno načeta oblačka zadaj na zunanji strani :? :oops: :roll: ... Pa tko sem se veselil, da sem dobil copat, ki je res "fajn" za na asfalt zj pa to. Za 400km jih žal ne bom kupoval več.
Zgleda sem eden izmed tistih, ki ne pristajamo na cel podplat.

Jao jao.. Copati so sedaj neuporabni.
Uporabniški avatar
 Wega
ris9 vseeno premisli še o reklamaciji. Poskusit ni greh. Jaz sem z verjetno obupno tekaško tehniko naredil 1000 km.
 luks
ris9 napisal/-a:Uf uf uf... 350km in počeni oblački spredaj in močno načeta oblačka zadaj na zunanji strani :? :oops: :roll: ... Pa tko sem se veselil, da sem dobil copat, ki je res "fajn" za na asfalt zj pa to. Za 400km jih žal ne bom kupoval več.
Zgleda sem eden izmed tistih, ki ne pristajamo na cel podplat.

Jao jao.. Copati so sedaj neuporabni.

Dobrodošel v klubu :cry:

Jaz sem jih nesel nazaj v TC, kjer so jih poslikali. Parkrat sem jih poklical, kako napreduje reklamacija, a je bil odgovor "še nismo dobili informacije od uvoznika...". Meni so zdržali še manj. :roll:
Ker nimam časa se s tem ukvarjat, bom mogoče kar odrezal zadnje oblačke za trening tehnike teka na prednji del. :D
 Mir
Mitch83 napisal/-a:Nekaj tednov že uporabljam cloudrunnerke... Od začetka je bilo vse OK, zdaj pa me boli v mečih, mišice ali pa kite ob kosti... Razmišljal sem, da se moram mogoče na nov način teka samo navaditi, zdi se mi, da drugače pristajam na peto zdaj in pa superge so tudi manj blažene glede na prejšnje... Je imel še kdo podobne težave?

Da lahko so težave z meči. Jaz sem jih imel pred časom ob prehodu iz copat s 13mm padcem na copate s 4 mm - musklfiber 4 dni po pretečenih 10km zmerno hitro - pač nisem verjel, da je to problem in da je potreben postopen prehod - najbolje nekaj mesecev, kar se je izkazalo potem pri meni. Še po maratonu ni bilo tako hudo :). CloudRunner imajo padec cca 7mm (podatek iz On strani za zadnji model), dokaj mehko in naprej pomaknjeno peto. Sunek sile gre potem bolj na sredino podplata ali še bolj proti prstom, to obremeni mišice meč, ki niso utrjene. Tudi pri raznih testih Onk na internetu omenijo sem pa tja te "težave".
Uporabniški avatar
 ris9
Hmhm. Sem par dni nazaj poslal "pritožbo" nad copati. Prek spletne strani seveda, kjer imajo omogočen kontakt s kupci. Odgovora pa NI. Zgleda se jim gladko je.e za uporabnike copat.. :roll: :roll: . Počakam še do naslednjega tedna, če ne bo nikakršnega odgovora sem zaključil z zgodbo ON.

Mislim, da bi se dalo vse rešiti na precej lahek način, ker kot sem že njim napisal, sem izjemno zadovoljen nad blaženjem, samim tekom v ONkah. Samo za manj kot 400km je pa cena seveda predraga.

Še vedno sem v upanju na tisto pravo rešitev.
Uporabniški avatar
 RoKo
Od lanskega avgusta ni odgovora... vmes so se pozanimali kdaj in kako sem poslal reklamacijo, nato pa tišina. Copati so neuporabni, narejenih
ON CLOUDRUNNER 24.04.2012 140.00 € 281 km 32:59:26 :?
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 27

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA