Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

VABILO

1. »MEDNARODNI NOČNI TEK« MALI MARATON OB KOLPI, TEK PRIJATELJSTVA

TURISTIČNO ŠPORTNO DRUŠTVO KOSTEL v sodelovanju z » UDRUGOM ZA REKREACIJO, SPORT I TURIZAM KUPA -BROD NA KUPI«, JAVNIM ZAVODOM ZA ŠPORT OBČINE KOČEVJE, ŠPORTNO ZVEZO KOČEVJE IN MARATHON KLUBOM NOVO MESTO, ORGANIZIRA OB VSTOPU HRVAŠKE V EU, 1. MEDNARODNI NOČNI TEK, MALI MARATON OB KOLPI - TEK PRIJATELJSTVA, KI BO POTEKA V PRELEPI DOLINI REKE KOLPE, TAKO PO SLOVENSKEM KOT HRVAŠKEM BREGU KOLPE.

Datum teka: ponedeljek, 01. 07. 2013
Start teka: Mejna črta na Brodu na Kupi ob 00:01 (ob polnoči)
Cilj teka: Tek je krožen, tekači se vrnejo na start
Dolžina proge: 23,1 km
Organizator: Turistično športno društvo Kostel, Hrib 6, 1336 Kostel
Soorganizator: Udruga za rekreaciju, sport i turizam Brod na Kupi
Startnina: 10.00 € za vse tekmovalke in tekmovalce

Tekmovalne kategorije:
Moški: Ženske:
Od 18 do 70 let in več Od 18 do 55 let in več

Proga: Proga poteka od Broda na Kolpi po slovenski strani do Mirtovičev, kjer prečka Kolpo preko mostu in se po hrvaški strani vrne na Brod na Kolpi. Proga poteka po asfaltirani cesti in večjih vzponov, razen pri odseku Srobotnik – sv. Ana z nadmorsko višino 357 m.

Nagrade: 1. Najboljše tri tekmovalke in najboljši trije tekmovalci v absolutni kategoriji prejmejo pokal in praktično darilo.

2. Vsi udeleženci teka dobijo spominsko majico, okrepčilo ob progi, malico in napitek na cilju.

Opozorilo: Pokalno tekmovanje je odprtega tipa in naj se ga udeležijo kondicijsko in zdravstveno pripravljene osebe, ki tekmujejo na lastno odgovornost in v skladu s cestno-prometnimi predpisi.
Vsak tekmovalec mora imeti svetilko za nočni tek, osebni dokument in štartno številko, ki jo dobi na štartu ob plačilu štartnine. Vsak tekmovalec ob prijavi pošlje izpolnjeno prijavnico, ki jo dobi na spletni strani TŠD Kostel www.tsdrustvo-kostel.si ali na spletni strani Udruge Kupa www.udruga-kupa.hr

Informacije: na zgornji naslov ali na na tel./fax: (01) 8942 – 175, mob.: 041 549 938 Nikolič dr. Stanko –SL in +385 (0)51 837 174 GSM +385 (0)98 172 9772 Davorin Klobučar -HR do najkasneje 29. 06. 2013 do 24. ure.
Prijave: na elektronsko pošto info@tsdrustvo-kostel.si (SL) in udruga.kupa@gmail.com (HR)
Pozdravljeni

Pravijo, da neumnih vprašanj ni...torej bom vprašal :D

Je štart opolnoči iz nedelje na ponedeljek ali...? Smatram, da je v nedeljo zvečer, pa vseeno raje vprašam, da ne bi slučajno... :shock:

LP
M
Lp!

Nekaj takega sem pričakoval, vendar zadeva je jasna;

štart teka je v ponedeljek 01.07.2013 ob 00.01 uri !!! ( torej iz nedelje na ponedeljek, minuto po polnoči).

Kar se tiče službe pa je tako kot če bi bil na "veselici" do 3-4 zjutraj, potem pa direkt na šiht. V lepih starih cajtih se je tako delalo ( sedaj je najbrž drugače). Sicer je zadeva enkratna in po svoje zanimiva, je treba pač za to nekaj riskirat.
edo-brko napisal/-a:Kar se tiče službe pa je tako kot če bi bil na "veselici" do 3-4 zjutraj, potem pa direkt na šiht. V lepih starih cajtih se je tako delalo ( sedaj je najbrž drugače). Sicer je zadeva enkratna in po svoje zanimiva, je treba pač za to nekaj riskirat.

ja...v lepih starih cajtih te niso za vsak K** vrgli iz službe...ne, žal ni za riskirat tega, se ti ne zdi??
Lp!

Se strinjam! Ve se kaj je tu pomembneje (in pametneje) vendar moje "riskiranje" je bilo mišljeno v tem, da se pač, če hočeš sodelovati v nečem posebnem, moraš prilagodit okoliščinam oz.jih te temu prilagodit (vzameš dopust, zamenjaš termin-izmeno, izpustiš nekaj ur spanca, in podobno). Vse je odvisno od okoliščin ( koliko daleč si stran od dogajanja, kdaj imaš službo (sedaj so časi ko greš na delo ob 9-10 uri), kaj počneš in podobno).

Tek je nekaj posebnega-specifičen na določen dogodek, realne okoliščine pa mu ne gredo v prid kar se bo najbrž tudi poznalo pri udeležbi ( če bi se "ujel" da bi bilo to iz sobote na nedeljo, mogoče tudi iz petka na soboto, bi bilo veliko boljš). Toda kar je,je.
Komur bodo okoliščine dopuščale in se bo zato odločil bo šel, kdor pa ne bo mogel zaradi tegani potrebe za kakršno koli "riskiranje". Kdor bo tam naj se ima lepo v vsakem pogledu.
Tudi jaz sem bil tam!

:clap: Roko, fino da si imel tako podporo, da sem se tudi sam (in tudi sodelavec Peter) našel na nočnih fotkah.

Ker je šlo za malo podaljšan polmaraton (po mojem Polarju 23.17km) sem s časom 2:07 prav zadovoljen, še posebej, ker je šlo kar nekajkrat kar strmo navzgor (no, ja, potem je seveda tudi letelo navzdol :lol: ). Pogoji za tek pa odlični, le na hrvaški strani bi bila lahko kakšna postaja z vodo več.

Torej, dobrodošlica Hrvatom je uspela :laola

Se vidimo na obletnici!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA