prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

:shock: za menoj. Od Fužinskega gradu do Žal. Petkov hiter tek v Trboljah in še vedno zelo boleča rebra sta danes terjala svoj davek. Do 18 je še nekako šlo potem bolj kot ne muka. Do Žal sem itak moral priti že zavoljo avtomobila. :D
No, tudi zase moram rečt, da kljub fajni družbi in primernemu vremenu nisem ravno uživala, pa sem cel teden počivala (saj tekaško) :wink: . Bo treba začet mal manj počivat, ni druge :lol: :lol: . Pa da ne bi preveč jamrala, na koncu itak vsi zadovoljni :D 25 smo jih pa le v glavnem pretekli. Hvala vilazali in pajotu za družbo. Drugič pa še kkšn km zraven, pa magari brez Golovca.
:laola
Danes je šlo pa težje kot prejšnji teden :evil: . Pa vsi smo bli nekam lačni, nam je Pajo v Kosezah zrihtal čokolado :clap: .
Ampak smo jih vseeno 25km pretekli :clap: in kleli Golovec :D
Kmalu ponovimo, Golovec izpustimo, kilometre pa podaljšamo :laola
Hvala Pajotu in Hojci za družbo.
Jaz pa sem danes po dooolgem času zopet premagal cel PST :D
Začel sem z boljšo polovico pri fužinskem gradu. Tekla sva res na easy-pogovorni tempo. Ona je šla dokler bo šlo, bo šlo in je pritekla do 19km, jaz pa ves zadovoljen do cilja v 3h:22. Zadnjih par km me je kar zdelalo-premalo dolgih počasnih tekov. Drugače pa super zadovoljen.
Mogoče se vam čez kakšna dva-tri tedne pridruživa 8)
vilazala napisal/-a:Danes je šlo pa težje kot prejšnji teden :evil: . Pa vsi smo bli nekam lačni, nam je Pajo v Kosezah zrihtal čokolado :clap: .
Ampak smo jih vseeno 25km pretekli :clap: in kleli Golovec :D
Kmalu ponovimo, Golovec izpustimo, kilometre pa podaljšamo :laola
Hvala Pajotu in Hojci za družbo.

Drži. Brez družbe... Bo drugič upam že brez bolečih reber in več energije. :clap:
Jp, Pajo se kr strinjam s tabo ... brez družbe bi bil moj tek pod :?: Včeraj sem obrnil cel krog, ampak v stilu Bozgota, ki je nekoč dejal 'ova noč nije bila moj dan' :roll: Nekje na dobrih 20 km sem pregorel ... če ne bi bilo mace in luksa, ki sta z menoj delala pavze s hojo, ne vem, če ne bi gladko sedel na trolo in se odpeljal domov ... tko, da res hvala vi2 :cast: Razloge poznam in jih ne bom navajal, je pa bilo vse skupaj nespametno in trapasto z moje strani, kar mi je med tekom (pulz) in doma po teku (mrzlica) dalo vedeti tudi telo :oops: In žal po takem teku, ni neke osebne satisfakcije :( Bo drugič bolje in vsekakor bo po pameti :wink: Fejst bodte, M
Pozdrav!

MojcaZ napisal/-a:Je kdo jutri za en tek po PST-ju? Namesto dm-a bi raje šla za kakšne 2 urce na pst.

:) Danes bom špeckahla. :D MojcaZ je pretekla DM v soboto in v nedeljo še dobri 2uri in pol po Rašici in okolici. Malo spremembe trase menda paše. ;) Pa višincev je bilo krepko več, kot na pst-ju. :D

Lp, oranzni slon
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

MojcaZ napisal/-a:Je kdo jutri za en tek po PST-ju? Namesto dm-a bi raje šla za kakšne 2 urce na pst.

:) Danes bom špeckahla. :D MojcaZ je pretekla DM v soboto in v nedeljo še dobri 2uri in pol po Rašici in okolici. Malo spremembe trase menda paše. ;) Pa višincev je bilo krepko več, kot na pst-ju. :D

Lp, oranzni slon

Špeckahla :lol:

Fajn je bilo malo po blatu "rit" oz. "krtarit" :lol: sam ženske res nimajo manir :evil: oz. ne upoštevajo navodil organizatorjev.

Nedelja je bila pa itaq zakon :wink: v družbi moje trojke. Razy je izbral fantastično traso, vsega po malem :wink:
Na koncu pa še čajček od sončke 8) hvala, vsem trem za družbo.

Lp, Mojca :wink:

p.s.: naslednjič podaljšamo še na šmarno s polnim ruzakom energije :lol:
Na svojem današnjem jubilejnem :lol: 41. letošnjem PST, sem srečal Classixa. Zanimivo je to, da je on prvi, ki sem ga srečal od 31. PST. Od kar tečem v nasprotno smer ne srečam nikogar več :oops: Poleg tega se mi je že drugič zaporedoma zgodilo, da mi je ura na koncu kazala pol kilometra manj in zato po novem na koncu odtečem "kazenski" krog, da imam dolžino 33+. Veš čas razmišljam kje grem po bližnjici, da je na koncu taka razlika. EMŠO ali pa sateliti sporočajo napačno pozicijo :?:
Skoraj 6 mesecev je od kar smo organizirali; "Nočno - Božično - Novoletni PST ob polni lun" in to zelo uspešno :clap:
in takrat je tudi padla ideja, :idea: da tek ob polni luni še kdaj ponovimo tudi v poletnem času.

In tako je sedaj prišel čas. :D V nedeljo 23.6.2013 ob 13:33 nastopi polna luna in kot pravijo in pišejo bo to ''superluna'' Da pa ne bi tekli iz nedelje na ponedeljek, ponedeljek je namreč delovni dan, bi tek izvedli iz sobote na nedeljo. :D Upam, da se dobi še kdo, da ne bom ravno sam taval po PST-ju :wink: :lol:

Torej pojdimo kar k stvari.
Poletno - nočni PST ob polni luni
Kdaj: V soboto 22.6.2013
Start: Ob 22h
Kje: Fužinski grad
Poleg celega PST-ja so možne 3/4, polovičke,... skratka; po željah in zmožnostih vsakega posameznika. :lauf:
Analiza bi pa sledila po teku pri Fužinskem gradu. Pijačo in jedačo :piti: prinesemo sami.

Torej začnimo s seznamom:
Cel krog:
ROSI64
Ker sem ta teden v Ljubljani do nedelje zjutraj obstjaja velika možnost, da ti bom delal družbo 8)

Podrobnosti še sporočim ampak je 90% :mrgreen:

Sam bom rabu mal pomoči, da najdem štart :oops:
Nazadnje spremenil dexi27, dne 18 Jun 2013, 19:54, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA