Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Moja malenkost in Mušnica pa sva šli samo do Planine pri jezeru, iz doline čez Vogar,
ko sva prispeli do tja je bila planina že cela v soncu. Martinčkanje in malica na soncu, pravi užitek, nabralo se je 15km in ???višincev (še nisem utegnila prenesti podatkov :lol: )

:wink:
SebastjanZ napisal/-a:Super ste tole izvedl-na konc pa obvezn u Emo :wink:

Ja, brez "poštene" analize pa seveda ne gre :lol: ...si bil tam? :oops: ...ups...sori, nisem te videl... :oops:

@miciM sem pomisli, da bosta tudi vidve z Mušnico verjetno kje po teh koncih krožili... :D :D :D

@Alenovski to je bilo res "100% pure joy". :D :D :D Da si oblizneš vseh 20 prstov.... :lol: :lol: :lol: :lol:
AVI napisal/-a:
Ja, brez "poštene" analize pa seveda ne gre :lol: ...si bil tam? :oops: ...ups...sori, nisem te videl... :oops:

Ja bil opažen :D ,sm sedel v notranjem delu.No tud jaz pa moja boljša polovica sva naredila krog okol jezera,sam da sva še Savico dala vmes-19,6km cel krog.
SebastjanZ napisal/-a:
AVI napisal/-a:

Ja bil opažen :D ,sm sedel v notranjem delu.No tud jaz pa moja boljša polovica sva naredila krog okol jezera,sam da sva še Savico dala vmes-19,6km cel krog.

Drugič pa kar "krigel" v glavo vrži... :lol: :lol: :lol: ...krog s Savico je pa tudi zelo lušten. :D
Uf, to pa ne vem "zakvaj", ti ne odpre...mogoče če probaš iz kakšnega drugega računalnika...nimam pojma, kaj bi bilo :oops: ...

Jih bom naredil kot fotke in ne kot "slideshow" potem bi pa moralo delovati... :wink:

Update: Rečeno, storjeno...sedaj pa upam, da deluje... :mrgreen:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA