prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 milkec
Hej, it's me again!

Zdaj ko se na vse pretege pričakuje sneg in ko je marsikje lahko blato, zmrzal ali nevaren led sta holmer in štadion kar primerna varianta za lauf.

Prejšnji teden sem bil dvakrat tam in je kar nekaj ljudi pridno nabiralo kilometre. Jaz jih grem tudi zdajle in imam namen iti še nekajkrat. Če še koga kaj mika lovljenje krogov je dobrodošel, saj je družba vedno dobra spodbuda!

Pozdrav!
Uporabniški avatar
 Tjaša
milkec napisal/-a:Hej, it's me again!

O, it's nice to read you again! :D :wink:

Milkec, sem bla prepričana, da si obupal nad tekom :roll:! M veseli da si še z nami :!: :!: :!:
Uporabniški avatar
 pementos
jaz grem tja zelo pogosto, ko manjka svetlova, ker v glavnem treniram popoldan. Za intervale je tudi zelo v redu, ceprav je proga zelo pocasna. Casi ne veljajo kot referenza za maraton ali polmaraton. Ce koga zanima, imam moder hlace in moder flis.
Uporabniški avatar
 milkec
Tjaša, zakaj bi obupal, sicer pa veš moje načelo, da laufam zase, tako da sem raje malce več laufau, pa bil malce bolj tiho!

pementos in vsi ostali, bom naslednjič oblekel kaj od foruma, pa se bomo že spoznali. Drugače pa sem jaz tisti, ki pozdravi vsakega rekreativca tam in me folk včasih kar grdo gleda, ampak o tem smo itak že veliko drugje napisali.

Se vidimo!
Uporabniški avatar
 MatjazV
Danes ob 17.00 uri bom na pomožnem štadionu ŽAK. In kaj imam v planu? INTERVALE.

MatjazV

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA