Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

kristian1
Kot prvo četitke organizatorjem :laola in še vsem udeležencem, tako kolesarjem kot tekačem vseh starostnih skupin (tudi otrok) :clap: .

To ne govorim zato ker sem domačin, temveč na podlagi svojih iskušenj iz drugih tekov.

Na kratki trasi dve okrepčevalnici z vodo :drink , na cilju domače dobrote (njami!!!), vredno truda na prireditvenem prostoru pa še odličen golaž (hvala Franciju Koražiji).

Glede na to, da je boljša polovica po operaciji sem moral predstavljati odrasli del družine. Otroka sta se dobro odrezala.

Ker je je bila to moja prva tekma v klanec in glede na dejstvo, da sem se "šparal" za jutrišnji visoški tek o samem rezultatu nebi preveč razglablja.

Zato za konec še enkrat vse čestitke vsem.
 daca10
Super tek in celotna prireditev, :laola , čestitke vsem: organizatorju, tekačem, kolesarjem in otrokom! :clap: :clap: :clap:
Že ob prihodu pozitivna energija, vzdušje domače, razvesuljoče število tekmovalcev :juhuhu:
Že ob prihodu na cilj so nas čakale same dobrote, mrzla lubenica se res prileže! Počasen iztek v dolino, Pr Katr pa slasten golaž in :toast: , podelitev številnih nagrad, napovedovalec Marcel odličen kot vedno!
Se vidmo na 4.Jurišu naslednje leto!
Rezultati na http://www.timing-mojstrana.com/download.php?id=1602!
LP Draga
 TONEK
Tako, kot si rekel, Jože. Tek, ki se mi dopade. Drugo leto pa malce več reklame, da bo tudi za mano kakšen pritekel v cilj, čeprav sem bil od lani slabši za 1,24 sekunde.
Piškotke smo pojedli, jutri pa na Malo goro po vino.
 milk
Tekaška zasedba sploh ni bila slaba, saj je bilo kar nekaj dobrih tekačev, bolj me skrbi za kolesarski vzpon. Upam, da ga bodo obdržali in da se bo pojavilo še nekaj več kolesarjev. Vsekakor se ga bom še udeležil. Dolžina proge je v resnici krajša od 6km. Meni je števec nameril 5,9km, toda ko sem bil na progi, se mi sploh ni zdela tako kratka, saj se precej enakomerno vzpenja in se je potrebno kar potruditi, če želiš držati tak tempo (13,1 km/h).
Ne morem pa razumeti, kako je povprečno hitrost 13 km/h v ta klanec uspelo držati Bregarju, pri meni je to najvišje povprečje, ki sem ga na taki razdalji zmožen držati na ravnini!
Tonek: sicer mi je žal za vino in očala, ki jih obljubljajo, toda najbrž me na Mali gori ne bo, če se bom odločil za kolesarjenje na Pokojišče.
 TONEK
Mile, še enkrat čestitke za absolutno drugo mesto. Mislim pa, da je skrajni čas, da se nehaš primerjat s 34 let mlajšimi državnimi reprezentanti.
Opažam, da imaš za jutrišnjo tekmo rešpekt pred menoj, ha ha. Dokaži nasprotno in pridi jutri v Kamnje.
 milk
TONEK napisal/-a:Mile, še enkrat čestitke za absolutno drugo mesto. Mislim pa, da je skrajni čas, da se nehaš primerjat s 34 let mlajšimi državnimi reprezentanti.
Opažam, da imaš za jutrišnjo tekmo rešpekt pred menoj, ha ha. Dokaži nasprotno in pridi jutri v Kamnje.

Tudi tam imam izzivalce, ki jim moram pokazati, kako se na velikem zobniku spredaj, kolesari na Pokojišče, kjer je povprečni naklon preko 10%.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA