prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uf, uf, vroče za crknt, ampak nekari se ne damo: Tinkara, Barbara, Marinka, Tone , Zvone, Darko, Bojan B.,Fricko in moja malenkost se nismo dal. Na polovici nas je presenetila kontrola...radar nas je slikal. Skor bi pozabu tudi Miha P. SE NI USTRAŠIL VROČINE.......se vidmo.
Vem, da je vsem čisto vseeno kdo pride in kdo ne, meni pa je dejansko nerodno, ker sem nekaj obljubljal, pa res bi rad prišel v vašo družbo, a tokrat spet ni zneslo (zaključna prireditev pri starejšem sinu v šoli).

Ne bom nikoli nič več obljubljal.
Jutri praznik in fraj dej zato lahko rundo laufamo dopoldan. Tako se dobimo ob 9h na istem izhodišču ( park. zarje ) kot vsak torek in jo mahnemo po stari poti ob Kam. bistrici do Godiča nato proti Brezjam na Vovarja 940 nad. mor. viš.do vrha je cca 10 km, kje se bomo vračali se pa še dogovorimo....se vidmo....
Torkovo druženje malo drugače in v dopoldanskem času. Za Bistrico kot vedno do Hribarja na Godiču v klanec kot pri zimski trasi nato še v klanec po gozdu do Brezij čez vas po cesti za vas Gozd in nato vspon na vrh Vovarja 940. Spust malo proti vasi Gozd nato po cesti na Brezje, Vodice mimo stoletnih hrastov v Godič. Pri Darkotu spijemo eno šilce in pol pira pa gasa domov. Pretekli SMO 17KM IN CCA 550 VIŠINCEV. Družba je bila: moja malenkost, Denis, Zvone, Darko in Tone P. se vidmo...
Ko smo mi trimčkali na Vovar sta naši deklici Barbara in Tinkara rasturali na Vršiču. Prvo in drugo mesto po kategorijah pa drugo in tretje v skupni razvstitvi...ČESTITKE...se vidmo...
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA