Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

zvone napisal/-a: Manča: reči kakšno črko...

Uff, čisto prehitro je šlo vse skupaj. :mrgreen:

Čestitke nagrajencem. :laola Če bo ob dogovorjenem terminu čas na mojem urniku, se vam z veseljem pridružim. Do takrat pa pridno nabiram kondicijo, da vas bom lahko dohajala. :P
boatjan napisal/-a:Super!

Upam, da se bomo sodelujoči dogovorili in našli ugoden termin za treking.

Moram pa priznati, da mi ta uganka ni dala miru.

Lep pozdrav!

boštjan

Pozdravljen Boštjan!

Še enkrat čestitke za "zmago"! Kot vidiš (bereš) je konkurenca bila "vrhunska".

Prepričan sem, da bova na poti v družbi "še koga" iz "ugankarskega krožka", tako, da se obeta "lep k-24". Se že veselim.

Več na ZS.

Drži se in lp. zvone
klas napisal/-a:bravo boštjan, bravo zvone, bravo vsi

:laola :laola

hočemo še!!!

Čuj Zvonko, te pa bomo res šli, zemoti, totega Boštjana enkrat po k24 zapelat! :D :D

Pozdravljen Janez!

Ker si "prispeval levji delež"- moraš biti zraven ( pa tudi čas bi bil, da kakšno udariva skupaj (leta že letijo..)).

Torej, sva v "navezi" (tudi z Boštjanom), da ga "zastrupiva s trekkingom". Pa tudi ZdravC, Inot, Manča in še kdo bodo "zraven".

Imenitna družba, ni kaj!

Drži se in lp. zvone
MančaPomaranča napisal/-a:
zvone napisal/-a: Manča: reči kakšno črko...

Uff, čisto prehitro je šlo vse skupaj. :mrgreen:

Čestitke nagrajencem. :laola Če bo ob dogovorjenem terminu čas na mojem urniku, se vam z veseljem pridružim. Do takrat pa pridno nabiram kondicijo, da vas bom lahko dohajala. :P

Pozdravljena Manča!

Kot vidiš, te je pubec (Boštjan) "prehitel" po "levi". Nič zato. Boš ga ti na skupni turi K-24 - po "desni". Kondicije ti, kot kaže - ne manjka.

Drži se in sva "na vezi".

lp. zvone
Slika

Pozdravljen/a!

Pozdravljeni "ultraši" in ostali člani TF!

Kljub slabi vremenski napovedi, sem se minuli ponedeljek (pozno popoldan) podal na trekking iz Gradca čez Koralpe... in Kozjak za Maribor. Pozna popoldan in noč sta minila v deževju in megli. Po stezicah so kraljevali deževni potočki in voda (ponekod do gležnjev), blato v vseh variantah, spolsko korenje in skale ter mokra trava (ponekod do nad kolena). Temu se je nad 1300 mvr pridružil močan, na vršnem grebenu pa tudi orkanski veter, ki me je spremljal cca 4-5 ur. Zjutraj in čez dan je nehalo deževati, veter se je umiril, pokazalo se je tudi sonce. Kljub temu je trekking bil nepozabno vznemirljiv in lep.Trekking je sicer bil zamišljen od Gradca, čez Koralpe (Golico) in Kozjak do Maribora, ampak zaradi nekaterih okoliščin sem se po 19-tih urah odločil, da ga v Eibisvaldu (Ivniku) prekinem (predvsem: te lepote je potrebno obiskati po lepem vremenu).Vsekakor zelo, zelo priporočam obisk!

SLIKE: https://picasaweb.google.com/1110213173 ... Junij2013#

lp! zvone

Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA