prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Pozdravljeni!

Ker sem zadnje čase pričel tekati na malce daljše razdalje ~20km, sem začel razmišljati o nabavi kakšnega pripomočka, ki bo skrbel, da imam potrebne stvari vedno s sabo.

Zanima me, če imate kakšne izkušnje s pasovi za hidracijo ali tekaškimi nahrbtniki.

Pri pasovih za hidracijo me najbolj skrbi, da bi preveč poskakoval na poti in bi se s tem pas preveč razhraljal, kar pomeni neprestano zategovanje. Prav tako me skrbi, da meh ne bi padal ven.

Pri nahrbtnikih pa me prav tako skrbi pretirano poskakovanje. Pa še cenovno so kar dragi.

Vzel pa bi salomonove, ker imam že par njihovih izdelkov in sem zelo zadovoljen.

Se vnaprej zahvaljujem za vso pomoč :D
Daljše razdalje sigurno camela. Nobena zadeva pa niti ne ovira. Se pač navadiš in to je to. Nekateri pa sploh nič ne pijejo. Pa pretečejo recimo cel PST. :( Osebno v vročih dneh (vsaj takrat) osebno mislim, da je kak požirek dobrodošel. Kaj boš nabavil ? Ha odloči se sam.
pajo napisal/-a:Daljše razdalje sigurno camela. Nobena zadeva pa niti ne ovira. Se pač navadiš in to je to. Nekateri pa sploh nič ne pijejo. Pa pretečejo recimo cel PST. :( Osebno v vročih dneh (vsaj takrat) osebno mislim, da je kak požirek dobrodošel. Kaj boš nabavil ? Ha odloči se sam.

Hvala za pomoč :D

Sem že slišal za njihove bidone, ki naj bi bili ''najkvalitetnejši''. Nisem pa vedel, da imajo tudi druge stvari :?

Sej jaz osebno tudi malo manj pijem med tekom. Ponavadi se prej vedno fajn nažlokam in gre kr vredu. Sam zadnje čase sem vedno bolj usmerjen v trail running, kjer se mi pa skoraj fajn zdi, da imam kakšno flašo vode zraven. Še posebej pri kakšni daljši razdalji.

Drugače sem pa malce pogledal izdelke in izgledajo kar mikavno. Še posebej nahrbtniki z vgrajenim mehom.

A pa se to da dobit sam prek spleta?
cvalenti napisal/-a:
gior napisal/-a:Ker nisem vedel kaj bi vzel, pa tudi malo rabim, sem se odločil za poceni nahrbtnik (tri variante):
http://www.decathlon.it/C-898311-zaini% ... e-e-sacche

Med tekom svojega še nisem preizkusil. Glede na zasnovo pa se dobro prilega. Sicer uporabljam pas.

Ali bos iz te strani kaj narocal, jaz bi vzel ruzak. :wink:

Če bosta, jzt sm tud kandidat za tale medium ruzak (30 €) :D K tole je pa čist smešno poceni :shock:
Kolikor sem gledal ne dostavljajo v Slovenijo, niti ne moreš registrirat slovenskega naslova. V kolikor pa bo šel to kdo iskat sem kandidat za mali nahrbtnik. za 20 EUR. Pa kolikor razumem pride meh za vodo zareven, ali se motim?
cvalenti napisal/-a:
gior napisal/-a:Ker nisem vedel kaj bi vzel, pa tudi malo rabim, sem se odločil za poceni nahrbtnik (tri variante):
http://www.decathlon.it/C-898311-zaini% ... e-e-sacche

Med tekom svojega še nisem preizkusil. Glede na zasnovo pa se dobro prilega. Sicer uporabljam pas.

Ali bos iz te strani kaj narocal, jaz bi vzel ruzak. :wink:

Ne bom, ker sem že. Tistega srednjega za 30 €.

Matic78,
Meh za vodo je zraven. Verzija s navojnim čepom.
Mogoče se lahko naroči iz kakšne druge države: http://www.decathlon.com/

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA