prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

AVI napisal/-a:P.S. Hvala Loni za fotke....super :D ...boš postala uradna fotografinja K-Rožnika... :D

Vsaj za nekaj me je treba ponucat, če že za tek nisem sposobna :wink: . Ampak imam tudi v peš sekciji prav fajn družbo.

PS Pa plezarija mi zaenkrat tudi še ok laufa.
Pa je še en praznični K-Rožnik za nami. :D
Številčna zasedba dobre volje, najprej en krogec potem pa žurka :laola
Glavnemu "krivcu" Kustus-u pa še enkrat vse najboljše in še na ogromno tekaških užitkov!!! :toast:

See ya naslednji torek!...zdej pa naprej pakirat...pa lep sončen vikend! :D :wink:
cele napisal/-a:Odlično vreme in odlična družba. Hvala za super tek. Se še vidimo. :clap:

Upam, da te s tempom nismo preveč ustrašili :wink: Dobro si se držal in le še kaj pridi. Škoda ker se nisi udeležil še "zaključka".

Drugače je bilo pa luštno kot vedno. Martin tebi pa na zdravje še tukaj :laola

Sam sem od Abrahama še zelo daleč :wink:

lp
Marjan
marjan napisal/-a:
cele napisal/-a:Odlično vreme in odlična družba. Hvala za super tek. Se še vidimo. :clap:

Upam, da te s tempom nismo preveč ustrašili :wink: Dobro si se držal in le še kaj pridi. Škoda ker se nisi udeležil še "zaključka".

Ne super je bilo tempo pa tak kot more bit. :D Mi je pasalo. Zaključek pa kdaj drugič upam da pridem že ta torek. Do takrat pa uživajte.
Jap, jutri K-Rožnikujemo...ob istem času na istem kraju...ampak tempo pa prosim razmeram primeren...hehehehehe :lol: :lol:

raf napisal/-a:Jutri po krožniku je še malo :drink ostalo in boste vsi, ki pridete postreženi s hladnim pivom ali radlerjem. skratka se vidimo.... :laola

P.S. Raf tole si naju pa malo prehitel...hehehehehe...ampak če boš ti poskrbel, da ne bomo žejni, bo Kepica poskrbela, da se napolnejo OH zaloge... :lol: :lol:
AVI napisal/-a:
raf napisal/-a:Jutri po krožniku je še malo :drink ostalo in boste vsi, ki pridete postreženi s hladnim pivom ali radlerjem. skratka se vidimo.... :laola

P.S. Raf tole si naju pa malo prehitel...hehehehehe...ampak če boš ti poskrbel, da ne bomo žejni, bo Kepica poskrbela, da se napolnejo OH zaloge... :lol: :lol:

jp...roba je že v hladilniku in čaka, da se ohladi..jutri pa enega počasnega in potem akcija.... :drink
  • 1
  • 377
  • 378
  • 379
  • 380
  • 381
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA