prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Lepo vas je bilo spet videt :wink:
Hvala Kepici in Rafu za pogostitev pa vse najboljše še tu!
Hvala Hojci za spodbudo, obema z Marjano in Kustusu pa še za dužbo med tekom, da nisem prehitro obupala :oops:
Upam, da še pridem :D
Ob 15h mi je ROSI64 poslal sporočilo: "Ej, a prideš na K-rožnik?" Ker sem po dooooooolgem času "home alone", nisem dolgo razmišljal. Hitro se nas je zbralo veeeeeeliko tekačev in smo odšli. Nekateri na dolgega, jaz pa sem sledil ROSI64 na kratkemu. Pričakoval sem lagoden tek, ne pa šprinta. Kot ponavadi, me je celo pot zvijalo v črevesju in z očmi sem iskal najprimernejšo mesto za WC. obenem pa sem se pogovarjal z debelim črevesom: "Prosim, zdrži še nekaj kilometrov." Seveda sem se do cilja komaj privlekel, črevesje je seveda takoj nehalo stavkati, iz mene pa so lili potoki švica.

Na analizi smo čestitali Andreji in Rafu za obletnici (ali lahko kdo napiše kateri obletnici smo praznovali?) in se zapodili v dobrote. Po razgovoru z najhitrejšimi sem dobil recept, kako lahko tečem x kilometrov s tempom okoli 3:30 in sicer: vsak dan je treba jesti mlečni gres z Benkotom, pojesti nekaj kilogramov Bali rižove čokolade in piti neko rjavo tekočino neznane vsebine. Le-ta se še analizira v laboratoriju.

To bom prakticiral do naslednjega K-rožnika in takrat bom vsaj približno lahko konkuriral tahitrim.

V glavnem: super vas je bilo videti :D
Juhuhu tole je pa bil K-Rožnik in pol! :laola
Udeležba čisto praznična :D ...nekaj novih obrazov :clap: ...še Zajc nas je počastil z svojim obiskom :wink: vzdušje pa več kot odlično! :D
O samem teku rajš drugič...no mal smo tud počvekal vmes hehe...je bla pa sicer kr gužva na krajši razdalji a ne Avi?! :-- :wink:
AnaLiza pa ALL Inclusive za kar se gre v prvi vrsti zahvaliti slavljencema Kepici in Raf-u! :clap:
Vse najboljše še enkrat obema in še na mnoge K-Rožnike! :laola

Do naslednjega torka pa...uživajte!...see ya 8)

p.s.
Zajc včeraj sem vohunsko zasledil, da "najhitrejši" pijejo tud radler, jejo rolade, napolitanke, češnje,... :shock: ...hmmm, kaj pa če ni vse skupaj samo krinka?! :--
Vse čestitke še enkrat slavljenki kepici :cmok: in slavljencu rafu :toast: še na mnoga leta. :D
Hvala obema za postrežbo. :clap:

Spet je bil K-Rožnik za čiščenje srca, ožilja in pljuč. Letelo je, da sem se nadihal svežega zraka. :lol: No škrge pa še nisem vklopil. :lol:

Danes mi je uspelo celo zvabiti zajca na K-Rožnik, pa čeprav je to razdalja 10 km za njega cici tek. :lol: Da je bil spet hiter tek, je zasluga tudi zajca, saj mi je bil stalno za petami, tako da sem bil tudi pri zoo vrtu pred njim :clap: Rekel je, da mi ni mogel slediti, a njegov zaostanek je bil vedno enak na celi trasi. :wink: :lol: :lol: Dobra motivacija, hvala zajc.

Skratka bilo je lepo v prijetni družbi malo poklepetat, hvala zajcu za skupen trening (le redko laufava skupaj; zajc jutranji tekač, jaz popoldanski)

P.S. Pa tudi Marjana je spet obula superge. :heart :cmok:
muc napisal/-a:O samem teku rajš drugič...no mal smo tud počvekal vmes hehe...je bla pa sicer kr gužva na krajši razdalji a ne Avi?! :-- :wink:

Tokrat pa sem res naredil en klasični K-Rožnik ampak v vrhunski družbi...in ni vrag, da se še kdaj ne ponovi, saj je bilo prav luštno... :D :D Imel sem tudi nekaj več časa za občudovanje okolice in res je, da je tale naš Rožnik z okolico prav čudovit... :D :D :D

O vsem ostalem, pa nimam kaj dodati, kot le:

Slika

Slika

Slika

Super je bilo in se vidjamo, že čez nekaj dni...

Čau
UU, tele slike pa kar same po sebi vabijo in glede na to, da sem drug teden home alone, se tudi jaz z veseljem naslikam za eno 10ko. Nazadnje sem bil na Krožniku še preden je bil asfaltiran začetek proge, tako da je že skrajni čas.

Šefe, ob kateri uri je v tem letnem času štart?
  • 1
  • 378
  • 379
  • 380
  • 381
  • 382
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA