Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
V času dopusta nisem uspel priti do foruma, tako da bom sedaj objavil.
Med 27.6 in 3.7 sem odtekel 20, 20, 26, 21 km, v tempih med 4:21 in 4:32 min/km.

Za konec me je pa žena še s 40m žerjava na bungee jumping vrgla, noro :)

LP
Danijel
 hudacupa
Pozdravljeni,

je kdo zainteresiran za skupni tek v okolici Kranja, sam največkrat tečem okrog Brda. Fajn bi blo tečt v družbi, lažje se spravim iz hiše, če sem s kom dogovorjen in imam večjo motivacijo. Več pa v živo

Prosim, piši na zasebno sporočilo,

aha, danes okrog Brda - 45 minut

lp, Anže
Uporabniški avatar
 damjan2012
Zdravo,
lepo je prebrati, koliko kilometrov je katera ali kateri tekač pretekel, se z njim primerjati, pokramljati kakšno besedo, izmenjati mnenje, se dogovoriti za skupni tek...,
danes je bil lep sončen dan, malce vroč, pa prav je tako, opravil sem tek, po svojem programu in se namenil po PST v smeri, bajerja Koseze. Prebijam se počasi do kilometra do kilometra, pred seboj opazim tekača, ki nenavadno vijuga po poti. Počasi ga dohitevam, nenadoma pade, kot pokošen in se zgrudi po tleh, pospešim in pritečem bliže, opazim da je to dekle, ki se na klice ne odziva.
Vedno sem imel odpor do tega, da bi imel na treningih s seboj telefon. Tisti trenutek, bi ga zelo potreboval. Poskušal sem, ozavestiti dekle toda zaman, rotil sem mimoidoče, da naj pokličejo pomoč..., nekateri so brezbrižno hodili naprej, drugi snemali dogodek s svojimi telefoni. Priskočilo je dekle, njenega imena žal ne poznam, (HVALA TI, KER SI IMELA SRCE IN POMAGALA), poklicala je reševalce, minute so se mi zdelo kot ure, S skupnimi močmi sva, nudila prvo pomoč ponesrečenki, kolikor sva vedela in znala.....
Reševalno vozilo je prispelo in dekle so spravili k zavesti, naložili v vozilo in odpeljali..., zaključil sem s tekom, Dogodek me je pretresel, počasi sem se vračal domov. Ali moramo biti res tako brezbrižni do drugih? Upam, da se bo vse dobro končalo.
Morda ta tema niti ne sodi sem, toda moral sem to zapisati. Prihajajo topli dnevi, ne bodimo brezbrižni drug do drugega....
pa srečno vsem,
Damjan
Uporabniški avatar
 zajc
damjan2012 napisal/-a:...Tisti trenutek, bi ga zelo potreboval. Poskušal sem, ozavestiti dekle toda zaman, rotil sem mimoidoče, da naj pokličejo pomoč..., nekateri so brezbrižno hodili naprej, drugi snemali dogodek s svojimi telefoni. Priskočilo je dekle, njenega imena žal ne poznam, (HVALA TI, KER SI IMELA SRCE IN POMAGALA), poklicala je reševalce, minute so se mi zdelo kot ure, S skupnimi močmi sva, nudila prvo pomoč ponesrečenki, kolikor sva vedela in znala.....
Reševalno vozilo je prispelo in dekle so spravili k zavesti, naložili v vozilo in odpeljali..., zaključil sem s tekom, Dogodek me je pretresel, počasi sem se vračal domov. Ali moramo biti res tako brezbrižni do drugih? Upam, da se bo vse dobro končalo...

:clap:
 spela*
damjan2012 napisal/-a: Poskušal sem, ozavestiti dekle toda zaman, rotil sem mimoidoče, da naj pokličejo pomoč..., nekateri so brezbrižno hodili naprej, drugi snemali dogodek s svojimi telefoni.

Ne morem verjeti. :(

A dobro, da se je po tvoji zaslugi izteklo v redu. :clap:
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA