Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 pajo
Včeraj žene in hči z rešilcem na urgenco. Neka viroza in vse kar je povezano z njo. Smo bili toliko časa tam, da je še mene zgrabilo pošteno tako, da mi je žena morala odstopiti posteljo. Potem z malo domišlije pripeljem nazaj domov brez postankov. Ostalo ne bom pisal kaj vse se je dogajalo. Zato današnjih 5 km pomeni za mene maraton. Dobro preznojil in to je to. Vsaj noge so me nehale boleti težave pa so mimo.
 Cr00k
Tekel/hodil prvo vajo 13.tedenskega programa.. Ali the wega program :)

36min, 5,3km - slisi se simpl, ampak brez kondicije je tudi vsaka tista minutka huda :D Se mi pa tempo kar soliden zdi, al pa jaz nimam nobenga obcutka :)
Uporabniški avatar
 Misho76
Cr00k napisal/-a:Tekel/hodil prvo vajo 13.tedenskega programa.. Ali the wega program :)

36min, 5,3km - slisi se simpl, ampak brez kondicije je tudi vsaka tista minutka huda :D Se mi pa tempo kar soliden zdi, al pa jaz nimam nobenga obcutka :)

Bravo, bravo, le tako naprej :clap: Bodi vztrajen, drži se programa, ne prehitevaj (pa kokrkol te bojo že srbel podplati). V težkih trenutkih, ne obupaj, vztrajnost se ti bo enkrat poplačala :wink: Dobrodošel na :TF) in dober tek :mrgreen:
Uporabniški avatar
 pajo
Cr00k napisal/-a:Tekel/hodil prvo vajo 13.tedenskega programa.. Ali the wega program :)

Super! Samo tako naprej. :clap:
 Cr00k
Thx, saj mislim, da bo slo... Itak pa nimam druge - me je moja kr na 10km na LM prjavla, zdej pa mam :D

Mogoce bom moral edino tempo mal zmanjsat v bodoce, me kr noge danes bolijo... Mal pa more bolet, ane :)

Sorry za off, pa hvala se enkrat. Porocam jutri dalje
 Cr00k
2.vaja 13.tedenskega programa... 27min teka in hoje je zneslo 3,8km.

Sem pa tokrat precej pocasneje sel, ker sem prejsnjic izgleda kar pretiraval - glede na musklfiber s katerim sem moral tect. Mal pa more bolet, da ves da si ziv, ane :D

Mozno da so krive tudi superge nike shox - danes sem v drugih tekel, pa je bilo bolje po obcutku :)
  • 1
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA