področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

bvereš
Preko sportdirect.com bi kupil tekaške copate (Karrimor Excel Dual Moški Trail Tekaški športni copati) in me zanima ali je že kdo take kupil in uporabljal oziroma kakšne druge Karrimor tekaške copate. Cena je zelo ugodna, glede na izhodiščno ceno.
Prosim za pomoč, če se splačajo kupiti.
Hvala in lp.
Borut
 bvereš
Ja to je res, nekateri modeli so lepi na videz, tega na žalost v živo nisem videl, cena pa je zelo ugodna, z 169 EUR znižano na 42 EUR.
 bruny
V zimskem času sem nabavil zaradi zasneženih in mokrih poti za pohodništvo... http://sl.sportsdirect.com/karrimor-skido-mens-walking-boots-182049?colcode=18204905, bolj naključno kot ne, ker mi je :wink: najbližja športna trgovina ravno Sportsdirect v Slovenski Bistrici. Odličen pohodniški čevelj, cenovno ugoden in nakup se mi je praktično že povrnil. Izredno lahek material - nepremočljiv preverjeno, ki ga uporabljajo tudi za izdelavo košarkarskih modelov. Noga ne ,,švica,, modeli široki, idealno kopito... in sem podaljšal z njimi krepko v pomladansko/poletni čas. Tudi mnenja na forumih so v glavnem pozitivna in Velika Britanija je poznana po deževnih dneh...Podplat je Karrimor in ga nekoliko daje le obraba in naslednji nakup bo verjetno ta zaradi Vibrama...http://sl.sportsdirect.com/karrimor-orkney-5-mens-walking-boots-182061. Za športne copate na podlagi lastnih izkušenj z pohodniškimi čevlji predvidevam, da so kvalitetni in predvsem vredni denarja za katerega so na voljo...Lp
Uporabniški avatar
 damjan2012
Zdravo,
omenjene znamke copat sem nabavil aprila in jih dobro testiral na vseh možnih podlagah.
Gozdni teren, blato, travnati teren...zelo primerni
makadam, asfalt ............................primerni (malo večja obraba)
moker asfalt, snežna brozda ..........zelo primerni
Trenutno sem z njimi naredil cca 450 km, oblika še vedno zadovoljiva, šivi ne pokajo, blaženje še vedno primerno.
Mislim, da jih bom uporabil na LM. Drugače uporabljam vso opremo te blagovne znamke, z njo sem zadovoljen.
Srečno
Damjan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA